رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
7بازدید
۱۳

یوان چین ریخت

به دنبال تشدید تنش ها با آمریکا، ارزش پول ملی چین ریزش کرد.

یوان چین ریخت

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا به نقل از رویترز، پول ملی چین در پایان معاملات هفتگی با ریزش کار خود را به پایان رسید به گونه ای که ارزش دلار در برابر این ارز جهانی به بالاترین سطح خود در طول ۱۰ روز اخیر رسید.

در روزهای اخیر دور تازه تنش های بین چین و آمریکا به حوزه کنسولی کشیده شده است تا جایی که آمریکا دستور تعطیل شدن کنسولگری چین در شهر هوستون را صادر کرد و چین در اقدام متقابل دستور داد کنسولگری این کشور در شهر چنگدو تعطیل شود. واشنگتن کنسولگری چین را به جاسوسی متهم کرده بود.

یوان در معاملات بازار ارزی با ۰.۳۵ درصد کاهش به کمترین سطح خود از تاریخ چهاردهم ژوییه رسید و نرخ برابری دلار معادل ۷.۰۱۶۷ یوان اعلام شد. بانک مرکزی چین پیش از شروع معاملات با کاهش نرخ برابری ارز زمینه را برای عقب گرد یوان به محدوده جدید فراهم کرد. نرخ برابری دلار در برابر یوان معمولا عددی بین ۶.۹ تا ۷.۱ یوان است و یکی از دلایل اصلی جنگ ارزی بین دو کشور در سال گذشته نیز همین شکسته شدن محدوده هفت یوانی در برابر دلار بود.

ژو هایو- تحلیل گر بازار ارز در کامرتس بانک گفت: خیلی شکی وجود ندارد که چینی ها قصد دارند موضع محکمی در برابر آمریکایی ها اتخاذ کنند و این یعنی احتمالا شاهد یک دور از اقدامات متقابل توسط دو کشور خواهیم بود. همین مساله می تواند ریزش یوان را تداوم بخشد.

مایک پمپیو- وزیر خارجه آمریکا گفته است آمریکا و متحدانش از شیوه های خلاقانه تر و متنوع تری برای تحت فشار قرار دادن حزب کمونیست چین استفاده خواهند کرد.

روابط بین دو اقتصاد نخست جهان در ماه های اخیر تحت تاثیر فاکتورهای مختلفی نظیر اختلافات تجاری، مساله دریای چین جنوبی، هنگ کنگ و شیوع ویروس کرونا به شدت تیره شده است.

در برابر دیگر ارزهای مهم جهانی، نرخ برابری یورو معادل ۸.۱۶۵ یوان، پوند معادل ۸.۸۹۶ یوان و هر فرانک سوییس ۷.۰۶ یوان اعلام شد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

یوسف۱۳۹۹/۰۵/۰۴ ۱۴:۵۷

تنش خورد ب تن ما ب فنا میخواد بره هیچی نشده

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۰۴ ۱۴:۴۱

این بالا وپائین شدن ها طبیعت اقتصادسالمه.برای پول ملی خودمون واژهسقوط واضمحلال روبکارببرید.

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۰۴ ۱۳:۳۳

در حال حاضر کشورهای صنعتی که صادرات صنعتی دارند سعی می کنند که ارزش پولشان را در مقابل دلار پایین بیاورند تا میزان فروششان بیشتر شود و جنسشان بتواند در بازار با اجناس کشورهای دیگر رقابت کند. به همین دلیل آمریکا چند ماه پیش به ژاپن اجازه نداد که پول ملی خود را در مقابل دلار تنزل دهد. البته این موضوع در مورد کشور ما صادق نیست لطفا دوستان حمله نکنند.

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۰۴ ۱۳:۲۵

. خدا بد نده شنیدیم ارزش یوان 0.35 درصد اقت کرده! چرا اخه ؟
از ما یاد بگیرین اصلا اجازه نمیدیم 0.1 درصد هم کم بشه

علی۱۳۹۹/۰۵/۰۴ ۱۱:۴۹

0.35 درصد رو اگه میگن "ریخت" پس فروپاشی ریال رو میتونیم بگیم چی

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۰۴ ۱۱:۴۹

اینم از کشور دوست و متحدمون. داره مثل ما میشه. انوقت ما میریم قرارداد 25 ساله باهاشون میبندیم.

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۰۴ ۱۱:۴۱

حنده ندارد. چین چند سال دیگر ابر قدرت اقتصادی است. همین حالا تراز تجاری چین و امریکا با وجود همه محدویت های ترامپ بیش از 300 میلیارد دلار به نفع چین است در رابطه با اتحادیه اروپا هم همینطور است.

منوچهر۱۳۹۹/۰۵/۰۴ ۱۱:۴۰

با کپی برداری از پول واحد اروپا می توان برای مقابله با دلار امریکا، پول واحد آسیا را اجرایی نمود.

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۰۴ ۱۰:۴۶

چین همان کشور بزرگی است که حسابهای بانکی ایرانیان را بست. این رو با حروف درشت بخونید.

عمو پولدار۱۳۹۹/۰۵/۰۴ ۰۹:۱۸

چین ابر قدرت، هه هه هه

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۰۴ ۱۴:۳۹

نه توابرقدرتی هه هه هه

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۰۴ ۱۱:۲۲

عمو پولدار چطوری پولدار شدی تو ؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۰۴ ۰۸:۵۶

شمايي كه 0.35 دصد رو تيتر ميزني ريخت!‌در مورد اقتصاد و ارزش پولي ايران در مقابل دلار چه تيتري رو لايق ميدوني! كه حدود 40 درصد ارزش پولي و حدود 56 درصد تورم حاكم شده بر فضاي كشور

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.