آخرین خبرترامپ از احتمال توافق تهران و واشنگتن خبر داد
1بازدید

تیم قطری در آستانه خرید فابرگاس

فرانس فوتبال هم مذاکره باشگاه الغرافه با فابرگاس را تایید کرد و باید دید که آیا در نهایت این انتقال صورت خواهد گرفت یا نه.

الغرافه قطر برای جذب سسک فابرگاس با موناکو وارد مذاکره شد. کاپیتان الریان هم به صورت رسمی به السد پیوست.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از الوطن، باوجود بحران مالی که همه لیگ‌ها با آن مواجه شده اند به نظر می‌رسد که لیگ ستارگان قطر باز هم شاهد خرید‌های بزرگی در تابستان باشد.بعد از پیوستن سانتی کاسورلا به السد، این باشگاه قطری یک بازیکن دیگر را هم جذب کرد.

این بار تاباتا مهاجم برزیلی تبار الریان که از تجربه بسیار بالایی برخوردار السد راهی تیم ژاوی شد. اما الغرافه هم برای تقویت خط میانی خود با سسک فابرگاس هافبک اسپانیایی موناکو وارد مذاکره شد و این احتمال زیاد است که این بازیکن سرشناس هم راهی لیگ ستارگان قطر شود.

فابرگاس ۳۳ ساله از تجربه بسیار بالایی برخوردار است و سابقه بازی کردن در آرسنال، بارسلونا، چلسی و موناکو را در کارنامه دارد. فرانس فوتبال هم مذاکره باشگاه الغرافه با فابرگاس را تایید کرد و باید دید که آیا در نهایت این انتقال صورت خواهد گرفت یا نه.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.