آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

اسرائیل مدعی حمله سایبری به صنایع نظامی‌اش شد

مقامات اسرائیل امروز، چهارشنبه ادعا کردند، یک حمله سایبری که تاسیسات صنایع نظامی پیشرو این رژیم را هدف گرفته بود، ناکام گذاشته‌اند.

اسرائیل مدعی حمله سایبری به صنایع نظامی‌اش شد
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، وزارت جنگ اسرائیل در بیانیه‌ای اعلام کرد، گروه هکری Lazarus مسؤول این حمله ادعایی است. در این بیانیه آمده، این هکر‌ها از حمایت کشوری خارجی برخوردار هستند.

طبق ادعای این وزارتخانه، افراد این گروه از شیوه‌های مختلف هکری از جمله "مهندسی اجتماعی"، شخصیت‌های جعلی استفاده می‌کنند آن‌ها حساب‌های کاربری جعلی در سایت Linkedin ایجاد می‌کنند که برای جستجوی مشاغل در زمینه‌های تکنولوژی پیشرفته استفاده می‌شود.

در این بیانیه آمده است، هکر‌های ادعا شده شخصیت‌های مدیران اجرایی، مدیران کل و مسؤولان ارشد بخش منابع انسانی و نمایندگان شرکت‌های خارجی را برای تماس با کارمندان بزرگترین شرکت‌های صنایع نظامی اسرائیل با هدف ورود به مذاکره با آن‌ها و ترغیب‌شان به مشاغل مختلف جعل می‌کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.