جنایت بر سر چرای گوسفندان

کد خبر: ۹۹۷۴۹۷
|
۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۰ 18 August 2020
|
6427 بازدید

مرد میانسال وقتی متوجه شد یک چوپان گوسفندانش را برای چرا به زمین زراعی او آورده در جریان یک درگیری شدید، چوپان را به قتل رساند.

به گزارش ایران، عبدالرضا جودکی، فرمانده انتظامی خنداب در تشریح این خبر گفت: روز یکشنبه در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی 110مبنی بر وقوع یک فقره درگیری در شهرستان خنداب، بلافاصله عوامل انتظامی این شهرستان به محل اعزام شدند که با حضور پلیس در محل که یک زمین زراعی بود مشخص شد صاحب زمین با دیدن گوسفندان یک مرد گله دار در زمین زراعی‌اش با او درگیر شده و پس از قتل فرارکرده است.

این مقام انتظامی اظهار داشت: از همان دقایق اولیه این گزارش، تیمی تخصصی از مأموران انتظامی، تحقیقات پلیسی برای دستگیری فرد قاتل را آغاز کردند و در همان دقایق ابتدایی سرنخ‌هایی از متواری شدن قاتل به سمت یکی از روستاهای استان‌ همجوار به‌ دست آمد و با حضور بموقع پلیس این فرد در کمتر از 2 ساعت از وقوع قتل دستگیر و به یگان انتظامی شهرستان منتقل شد.

فرمانده انتظامی شهرستان خنداب اظهار داشت: متهم پس از معرفی به مرجع قضایی با قرار بازداشت موقت روانه بازداشتگاه شد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت