آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

سرمربی ایرانی از تیم اروپایی اخراج شد

باشگاه گوتبورگ سوئد با انتشار بیانیه‌ای، اخراج پویا اسبقی، سرمربی ایرانی خود را اعلام کرد.

سرمربی ایرانی از تیم اروپایی اخراج شد


به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین؛ باشگاه گوتبورگ سوئد با انتشار بیانیه‌ای، اخراج پویا اسبقی سرمربی ۳۵ ساله و ایرانی خود را اعلام کرد. اسبقی از سال ۲۰۱۸ هدایت گوتبورگ را به عهده گرفته و قرارداد او تا سال ۲۰۲۲ اعتبار داشت.

اسبقی که زاده کرج است در ابتدای فصل ۲۰۱۸ هدایت گوتبورگ را به عهده گرفت و در نخستین فصل این تیم را به رده یازدهم جدول رساند. در فصل ۲۰۱۹ اما این تیم موفق‌تر ظاهر شد و علاوه بر حضور در رده هفتم جدول، به قهرمانی در جام حذفی ۲۰-۲۰۱۹ هم رسید؛ اتفاقی که موجب شد گوتبورگ به مقدماتی لیگ اروپا برسد و اسبقی نیز نامزد عنوان بهترین مربی سال سوئد شود.

با این حال، شروع ضعیف گوتبورگ در فصل جاری و کسب تنها ۲ برد در ۱۸ مسابقه که این تیم را در یک امتیازی منطقه خطر قرار داده منجر به اخراج اسبقی شد. گوتبورگ در حالی اسبقی را اخراج کرده که این تیم ۲ هفته دیگر در مرحله دوم مقدماتی لیگ اروپا میزبان کپنهاگن است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.