آخرین خبرتکذیب یک خبر درباره تعطیلی مدارس تهران
5بازدید

احتمال افزایش ۳۰ درصدی نرخ معاینه فنی در کشور

مدیرعامل اتحادیه سازمان‌های حمل و نقل همگانی کشور از احتمال افزایش ۳۰ درصدی نرخ معاینه فنی در کشور در صورت موافقت ستاد تنظیم بازار خبر داد.

احتمال افزایش ۳۰ درصدی نرخ معاینه فنی در کشور

به گزارش «تابناک»، سعید قیصر در گفت و گو با ایسنا، درباره افزایش نرخ معاینه فنی در کشور گفت: در کشور به ازای ۱۴ میلیون خودرو مشمول، ۶۲۷ مرکز معاینه فنی داریم که با ۸۰۲ خط فعالیت می کنند. حدود ۲ سال است هزینه معاینه فنی و ارائه خدمات ۳۷ هزار تومان است لذا امسال آمدیم هزینه های سالانه استهلاک، تجهیزات، اجاره و... را آنالیز کردیم و به عددی رسیدیم که از آسیب این صنعت جلوگیری می کند.

وی افزود: افزایش ۳۰ درصدی را به ستاد تنظیم بازار پیشنهاد دادیم اما ستاد تنظیم بازار با ۲۰ درصد موافقت کرد که بار دیگر درخواست افزایش بیشتر را به ستاد تنظیم بازار برای بررسی ارائه کردیم که به جلسه بعدی ستاد موکول شد.

مدیرعامل اتحادیه سازمان‌های حمل و نقل همگانی کشور با تاکید بر اینکه رقم افزایش ۴۰ و ۶۰ درصدی برای معاینه فنی صحیح نیست، افزود: پیشنهادها پایین تر است و اگر افزایش ۳۰ درصدی به تصویب برسد نرخ معاینه فنی در کشور از ۳۷ هزار تومان فعلی به ۴۸ هزار تومان می رسد، این در حالی است که ستاد تاکنون بر ۲۰ درصد افزایش اصرار دارد.

وی گفت: منتظر تشکیل جلسه ستاد تنظیم بازار هستیم و امیدواریم تا ماه آینده تصمیم نهایی برای افزایش نرخ معاینه فنی در کشور اتخاذ شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۴ ۱۰:۲۲

راهزنی سیستماتیک
راهزنی سیستماتیک
راهزنی سیستماتیک

محمد ت۱۳۹۹/۰۶/۲۴ ۱۰:۱۶

تایر نیست. بیمه شخص ثالث گران می کند. معاینه فنی گران می گند. و ....... الاغ سواری ارزون در میاد

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۴ ۰۸:۵۶

«حدود ۲ سال است هزینه معاینه فنی و ارائه خدمات ۳۷ هزار تومان است لذا امسال ...»
چرا دروغ می گویید!
بنده هر شش ماه معاینه فنی میگیرم و نرخ 37 هزارتومان برای دو سال گذشته نیست و شماها کمتر از یک سال است این نرخ را اجرا می کنید. با این حرفها می خواهید گرانتر کردن را توجیه کنید.

امیر۱۳۹۹/۰۶/۲۴ ۰۸:۳۰

ناراحت نباشید درست میشه واز نگرانی خارج میشوید علی برکت ...

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۴ ۰۸:۰۹

هر روز گرانی از یکجایی سر در میاورد و دولت ناامید دست تو جیب ملت کرده و ملت گرفتار در فقر و بیکاری دیگر طاقت این همه ظلم و رانت و غارت عده ای را ندارند و صبرشان لبریز شدن است هشدار میدهیم بیش از این بر مردم فشار وارد نکنید که ...

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.