رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرمنصور انوری، درگذشت
4بازدید
۳

«عنکوش» که بود؟

"عنکوش چنانه" از مردان عرب خوزستان در غرب کرخه با شروع جنگ از جایش تکان نخورد. بسیاری به او گفتند منطقه بشدت خطرناک است و ماندن جایز نیست اما او به همراه ۸ دختر،۴ پسر و ۴ عروس تصمیم گرفت در جایی که هست بماند و قدمی به عقب برنگردد.

«عنکوش» که بود؟

به گزارش «تابناک»، قاسم آل‌کثیر  در کانال خبری اگزار نوشت:

"عنکوش چنانه" از مردان عرب خوزستان در غرب کرخه با شروع جنگ از جایش تکان نخورد. بسیاری به او گفتند منطقه بشدت خطرناک است و ماندن جایز نیست اما او به همراه ۸ دختر،۴ پسر و ۴ عروس تصمیم گرفت در جایی که هست بماند و قدمی به عقب برنگردد.

وی از همان ابتدا به عنوان نیروی پشتیبان جبهه با رزمندگان همکاری میکرد. خود و خانواده‌اش با هر ابزار و کمکی به یاری رزمندگان می‌شتافتند. نوه‌ی عنکوش می‌گوید در دوران جنگ، تیپ 45 تکاور ارتش در منطقه چنانه مستقر بود و عنکوش همکاری‌اش با این تیپ را شروع کرد.

بعدها به علت شهرتِ عنکوش، نام جبهه‌ قبل از فتح‌المبین را جبهه عنکوش گذاشتند. جبهه عنکوش اکنون برای بسیاری از رزمندگان خاطره انگیز و یاداور سال های دفاع مقدس است.

عنکوش با خانواده‌اش شجاعانه در زمان جنگ به عنوان پشتیبان نیروهای رزمی عمل می کرد و در خدمت سربازان اسلام بود.

او راه بلدِ رزمندگان بود. به علت آشنایی با جغرافیای منطقه مسیرهای مختلف را به آنها اطلاع می داد؛ آشنایی و دانش کاملی به شیوه های بومی و سنتی هواشناسی منطقه داشت. عنکوش در سن 85 سالگی درگذشت

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

خویی۱۳۹۹/۰۶/۳۱ ۱۷:۴۴

روحش شاد ای کاش درکتابهای تاریخ نام این بزرگوار را هم باشد

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۳۱ ۱۰:۳۰

خدا رحمتش کنه

اهبرخان۱۳۹۹/۰۶/۳۱ ۱۰:۱۸

خدا روحش را شاد كند مردان بزرگ هميشه تاريخ ماندگارند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.