آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

عليرغم اتمام دوران محكوميت

جلوگيري مصر از آزادي ياران خالد اسلامبولي

به گزارش "تابناک" همسر عبود تهديد كرده اگر قاهره سريعا شوهر او را آزاد نكند به دادگاه بين المللي شكايت خواهد كرد.

سرویس بین الملل ـ القدس العربی در گزارشی نوشت: دولت مصر از اجراي حكم آزادي "عبود الزمر" و پسرعمويش "دكتر طارق الزمر" كه در جريان ترور سادات دستگير شده و دوران محكوميت آنها به اتمام رسيده، جلوگيري مي كند.

به گزارش "تابناک" همسر عبود تهديد كرده اگر قاهره سريعا شوهر او را آزاد نكند به دادگاه بين المللي شكايت خواهد كرد.

"ام هيثم" خواهر دكتر طارق نيز در گفتگو با خبرنگاران گفت: تمام مواد قانوني جاري در مصر نشان دهنده اين است كه اين دو تن بايد آزاد شوند و هيچ دليلي براي ادامه زندان آنها نيست.

وي افزود : مرحوم "عبدالغفار محمد" كه رئيس دادگاه محاكمه كننده اين افراد است چند روز پيش از مرگش با روزنامه "المصري اليوم" مصاحبه و با استناد به مواد قانوني ثابت كرد كه افراد شركت كننده در ترور سادات بايد سريعا آزاد شوند و در پي آن تعدادي نيز آزاد شدند اما دولت مصر از ازادي شوهر و پسر عمويم خودداري مي كند و به بهانه اينكه تشكيلات سياسي كه اين دو نفر به آن وابسته بودند، هنوز در مصر فعاليت مي كند از آزادي آنها طفره مي رود و اگر اين لجاجت ادامه داشته باشد موضوع را به دادگاه بين المللي احاله خواهم داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.