خطیب زاده:

بگذارید کره پول را به سوئیس منتقل کند

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان خطاب به آمریکایی ها تاکید کرد: عملتان را با حرفتان یکی کنید. از «اوفک» بخواهید به کره جنوبی اجازه دهد که پول ما را به کانال سوییس منتقل کند.
کد خبر: ۱۰۰۷۶۲۸
|
۱۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۳ 07 October 2020
|
20032 بازدید


به گزارش  تابناک به نقل از مهر، سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در مطلبی در فضای مجازی نوشت: ایالات متحده همچنان به تکرار پیشنهادهای پوچ و توخالی برای «کمک» ادامه می‌دهد.

وی در ادامه تاکید کرد: یک پیشنهاد: عملتان را با حرفتان یکی کنید. از مسدود کردن حق مردم ایران برای استفاده از پول خودشان که در کره جنوبی، عراق و ژاپن بلوکه شده دست بردارید تا در میانه این همه‌گیری کرونا برای خرید غذا و دارو استفاده شود.

خطیب زاده در ادامه آورده است: موضوع ساده است. از «اوفک» (دفتر کنترل دارایی‌های خارجی خزانه داری آمریکا) بخواهید به کره جنوبی اجازه دهد که پول ما را به کانال سوییس منتقل کند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟