دستگیری تاپ لیدرگلدکوئست ایران + عکس
نكته قابل تامل در عمليات ضربتي وزارت اطلاعات، دستگيري حسين. غفوریان ، يكي از معروف ترين سرشاخه هاي كوئست در ايران است كه در ميان هرمي ها به «تاپ ليدر ايران» و «هشتمين بازارياب شبكه اي برتر دنيا از نظر عضوگيري» شهرت دارد.
کیهان نوشت: بازپرس دادسرای ویژه جرایم رایانهای و فناوری ارتباطات ـ ناحیه 31 تهران گفت: حسین غفوریان ـ 30 ساله ـ از 5 سال قبل فعالیت خود را در شرکتهای هرمی با عضوگیری شروع کرده و در این مدت با تبلیغات کاذب و وعدههای فریبنده مبلغ یک میلیارد و 400 میلیون تومان از اعضای شبکه و افراد سادهدل کلاهبرداری کرده بود.
وی در ادامه گفت: با شکایت تعدادی از مالباختگان، مأموران پلیس با همکاری وزارت اطلاعات محل زندگی متهم را شناسایی و او را دستگیر کردند. مأموران پس از تحقیق متوجه شدند متهم قصد داشته با چند نفر از اعضای شبکه گلدکوئیست به دوبی فرار کند که با دستگیری وی، پلیس از خروج مبلغ قابل توجهی ارز از کشور جلوگیری کرد. در حال حاضر نیز پرونده متهم و همدستانش در دادسرای ویژه جرایم رایانهای تحت رسیدگی است.
نكته قابل تامل در عمليات ضربتي وزارت اطلاعات، دستگيري حسين. غفوریان ، يكي از معروف ترين سرشاخه هاي كوئست در ايران است كه در ميان هرمي ها به «تاپ ليدر ايران» و «هشتمين بازارياب شبكه اي برتر دنيا از نظر عضوگيري» شهرت دارد.
اين مقام آگاه در وزارت اطلاعات در ادامه با هشدار به صاحبان منازلي كه در آنها فعاليت تبليغي به نفع شركت هاي هرمي صورت مي گيرد، از آنها خواست در اجاره منازل به اشخاص دقت كافي مبذول دارند زيرا اين اماكن توسط دادگاه پلمب خواهند شد.
همچنين به منظور منهدم نمودن شبكه پولشويي و خروج ارز از كشور توسط اين افراد، تعدادي از شركت هاي تجاري و بازرگاني و صرافي هايي كه به طور غيرقانوني اقدام به خريد و فروش و خروج ارز نموده بودند مورد شناسايي قرار گرفته و به زودي به دادگاه معرفي مي شوند
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
عاقبت بیکاری همینه دیگه
چکار کنه بیچاره جوان
مطمئن باشند یک میلیارد پول کم این آقاست...من یکی از مالباختگان هستم که 3 سال پیش منو کشوندن تو این شبکه و پولمو خوردن اون موقع اون تاپ لیدر اصلی معرفی می شد ..من هیچ وقت چهره این فردو ندیده بودم فقط اسمشو شنیده بودم...
بازپرس محترم بداند این آقا یک میلیارد پول خوردش است و بیش از اینها پول مردم و بالا کشیده..
این آخرین نظر دهنده محترم. هنوز نمیدونه که سرویس پخش دیجیتال کانالهای ایران راه افتاده و ماهواره ای نیست و این دستگاه هم نیازی به دیش نداره.
حسن اتفاق شروع فعاليت ايشان را با دولت نهم به..........خيلي ها.......... تبريك و تهنيت عرض نموده!.......و ضمناً اين نشانگر اين است كه وضع ملت در دولت نهم خوب شده كه نميدونستند با پولهاشون چيكار كنند....آخرشم...مرگ بر فتنه گران...خوب شد..
معلومه با هوشه وزرنگ این باید وزیر بشه
ای آقا چطور چند سال پیش اعلام کردن که کلا جمع آوری شدن و ضربتی همه رو گرفتن و...! پس اینها یا استثنا بوده و پارتی کلفتی داشتنه یا حق حساب میدادنه و دیگه تابلو شده بودش که باید میگرفتنش و یکی دیگه جاش بیاد تا چند سال دیگه اونو هم همینطور تا... خدا میدونه! چطور یک جغله جوون تواین کشور به این راحتی پول مردم رو تصاحب میکرده و میفرستاده خارج و طمع باعث شده که لوث بشه و مجبور شن بگیرنش و اونوقت این 5 سال همه سرشون تو برف بوده! تا کی مردم رو میخوان سر کاربذارن و به شعور اونها توهین کنند؟ آخه این 5 سال چه میکردین که دستگیر نکردین اینها رو؟ قدرت ضربت و نیروی اطلاعات و تجسس و ضد تجسس شما که بقول خودتون فوق العاده هستش و امنیت اقتصادی هم که ماشاالله، پس گوش فلک رو کرنکنین با اینگونه بلف ها! یا نمیدونستین چه میکنن و یا میدونستین و گذاشتین ادامه بدن ک در هر صورت...
راستی کار دستگیری و محاکمه ی مفسدان اقتصادی به کجا انجامید ؟؟؟
ای کاش ازسالهاپیش جلوی این کارهاراگرفته بودند.والان یکمیلیون نفربازنده نبودند .این ازسیاستهای غلط نظام می باشد اینجانب درسال 83خطرشرکتهای هرمی رابه صدادراوردم ولی هیچ کس گوش نکرد حتی بعضی مسولان به حرف این جانب خندیدندوگفتندکاری که نشده نمی توان جلویش راگرفت متشکرم
مي دوني چرا اين گلد كوئست چرا تو ايران خوب جواب مي ده ؟ چون ماشاالله همه مي خوان يه شبه پولدار بشن درصورتيكه ت ژاپن اصلا كسي اين موضوع رو پيگيري نكرد و گلد كوئست اونجا جواب نداد. بيكاري و گراني و آرزوي يك شبه پولدارشدن عامل فريب خوردن جوون هاست " بايد كاري كرد"
اعدامش کنید این جوون رو تا دیگه کسی جرات نکنه بره توی این خط ها !!!!
من كه از گلد كوئست خيلي راضي هستم. بهتره به كساني كه دارن فعاليت ميكنن مجوز بدين. اين يك كار مدرن و شيكه.......
چند سال پيش كه شركت كوئست نت بدليل استفاده ليدر هاي ايراني از برخي شگردهاي تعادل داشت عملا ضرر مي كرد و بسياري از مجموعه ها رو با دلايل واهي خشكوند، ايشون كسي بود كه با دادن 500 مليون به شركت كوئست مانع خشكاندن مجموعش شد. به نظر من دولت ايران بايد بره سراغ كمپاني و با هر روشي كه ميشه سران شركت نظير ويجي و پاتمن كه در شرق آسيا بسيار بد اعتبار هم هستند به دادگاه كشونده و پولهاي ايرانيها رو پس بگيرند.
یه فکری به حل بیکاری بکنید تا مردو سراغ این خزعبلات نرن
تو خارج این کارا ، کارهای خیلی چیپی هست.
چه جالب . یه ماه پیش همین حسین منو پرزنت کرد میگفت اصلاً نترس اگه گرفتن پای من :دی
عجب نبوغي!ايكاش از وجود اين افراد بطور صحيح استفاده بشه
خدا لعنت كنه ، عاملان اصلي را .. كه جوانان مملكت را به اين روز سياه نشانه اند كه گول هركس و ناكسي را مي خورند...مسببان اصلي مسئولان مملكت هستند
چقدم خوشگل وخوش تیپه
از شهرام جزایری چه خبر ؟؟؟
من خودم يكي از كسائي هستم كه سال 85 تو quest محصول خريدم و موفق نشدم و متضرر شدم و حسين غفوريان رو از نزديك ديدم ، خدائيش اين پسر يه نابغه ست ولي نبوغش به انحراف رفته ، چقدر خوبه اين نوابغ رو بتونن اصلاح كنن و در جهت مصالح مملكت استفاده كنن
الله اکبر بگیرنشون این فاسدهارو
با سلام
آقا چه فايده اي داره ؟ ايشان 5 ساله فعاليت ميكنه ولي الان دستگير ميشه . در حال حاظر هم گير سه پيچ ميدن ولي دو روز ديگه همه چي رو ول ميكنن تا دوباره رشد كنند . بايد به صاحبخانه ها هشدار جدي بدن بايد محكم روي حرف خودشون وايستن و آن رو ول نكنن كه دوباره با شدت بيشتري رشد خواهد كرد . اميدوارم .
اين عكس كه ماله 4 سال پيشه يك عكس جديد بزاريد. كه بهش دسبند زديد. اين ريگي بي پدر مادرو گرفتين 1000 تا عكس با كاماندو گذاشتين اين بنده خدا كه فقط پول درآورده رو يك عكس ازش ندارين.
با سلام
دوست عزيز گرچه اين آقا يك ميليارد و خورده اي به جيب زده ، اين عدد حدودا درصد ناچيزي از كل پول بوده كه به ايشان رسيده و درصد بالاي پول نصيب شركت خارجي شده و در واقع قسمت اعظم ارز از كشور خارج شده ، اسم اين رو چي ميزاريد ؟ آيا جز خيانت به كشور اسم ديگه اي هم داره ؟جوانان ما دوست دارن يك شبه و بدون زحمت و فقط بر مبناي نشستن تو يه دفتر و خوش و بش كردن با ديگران ، ميلياردر بشن و يه كم به خودتون بيايد . البته مسئولين هم بايد به فكر ايجاد شغل باشند تا اين شغل هاي كاذب رونق نگيره .
1000000 بار تو همین سایت شما خوندم این بنده خدا رو دستگیر کردند.. بابا تکلیفتون رو معلوم کنید . دستگیر شد .. فرار کرد و دوباره گرفتنش ..!؟؟؟ یا شما یه مشکلی دارید . راستی این تبلیغ فروش ماهواره تو سایتتون عالم گیر شده ها ...گیرنده تلویزیون دیجیتال .. خیلی با حالین بابا
دختره یا پسره ؟
بگیرید این آدم ها رو....
کلا یک میلیارد کلاهبرداری کرده اینقدر شلوغش می کنید. اونوقت هیچکس نمی پرسه فلانی400میلیارد از کجا آورده؟
تو دنیا به بازاریاب ها احترام می گذارند اینجا می گیرندشان
آقا من يك پيشنهاد دارم توروخدا پاكش نكنين.حالا كه وضعيت اقتصادي اينقدر خراب بيايين و از اين استعدادهاي گلدكوئستي ها برا فروش محصولات داخلي استفاده بشه.مثلا همين آقا بشه بازارياب شركت آبسال و به طور هرمي لوازم خونگي ايراني بفروشن.اين طوري هم چرخش مالي تو ايران رونق مي گيره هم اينا از اين شغل كاذب در ميان هم كارخانه ها رونق مي گيرن.
همش یک ملیارد ؟ تاپ لیدر امین مقاره بود که 5 سال پیش رفت دبی و اونجا شهرک سازی می کرد . در امد اون بالای 10 ملیارد بود .
ضمن تشکر از برادران نیروی ضربت - خدایی 5 سال داشته این کارو میکرده کجاش عملیات ضربتی است ؟ ولی خدائیش ماشالله درست هم سن انقلاب چی پرورش دادیم ها !!!!
خدا لعنت شون کنه که باعث بدبختی یکسر مرم بدبخت ساده لو می شوند
طرفو دستگیر کردین هنوز نمیتونین اسم این شبکه رو درست تلفظ کنین؟! بدبختهای بیسواد، گلد کوئیست غلطه، گلد کوئست درسته. کجای این کلمه شما «ای» میبینین آخه؟! Gold Quest
یه جوون سی ساله تاپ لیدر باشه بهتره بره جزو مشاوران جوان رئیس جمهور...
تاپ لیدر !!! دروغ تا کجا ؟ آخه الان آفتابه دزدها هم روزی یه آفتابه بدزدن توی 5 سال از بیل گیتس هم ثروتشون بیشتر میشه ! اونوقت این بابا فقط یه تومن ؟ پشت گوشای کی مخملیه ؟
گرانی داره بیداد میکنه و شما حتی یک خبر در این زمینه منعکس نمی کنید.
صاحبخانه که خانه را اجاره داده و طبق قانون تا زمان پایان اجاره حق دخل و تصرف در مال الاجاره را ندارد چطور می تواند بفهمد که در خانه مستاجر چه می گذرد. این موضوع زمانی حاد تر می شود که محل اجاره از محل زندگی موجر فاصله داشته باشد. به فرض هم که فهمید و به مستاجر گفت و مستاجر گوش نکرد اگر به کلانتری اطلاع دهد که شما خودتان دوباره آنرا پلمپ می کنید.
فکر نمی کنید که با این نوع اجرای قانون موجبات دخالت موجر در امورات مستاجر و یا ظلم به موجر را فراهم می کنید ؟
چه خوش قیافست
لطفا يك شماره تلفن جهت خبر رساني از شركت هاي هرمي كه در شهرستان ها فعاليت دارن بدهيد.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.