آخرین خبرسردار بلالی: کمک کنندگان به آمریکا، هدف مشروع ماست
1بازدید
۰

توافق ارمنستان و جمهوری‌ آذربایجان برای تنش‌زدایی

وزیران امور خارجه ارمنستان و جمهوری آذربایجان جمعه برای برداشتن گام‌های فوری به منظور حل و فصل درگیری قره‌باغ توافق کردند.

توافق ارمنستان و جمهوری‌ آذربایجان برای تنش‌زدایی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا از رویترز، بیانیه نمایندگان روسیه، فرانسه و آمریکا در شرایطی منتشر می‌شود که در جریان بیش از یک ماه درگیری در قره‌باغ صدها تن کشته شده‌اند.

طبق این بیانیه، وزیران خارجه ارمنستان و جمهوری آذربایجان که در ژنو دیدار کردند، توافق کردند تا به طور عمدی جمعیت غیرنظامیان را هدف قرار ندهند، اجساد کشته‌شدگان را تبادل کنند و فهرست‌هایی از زندانیان بازداشتی ظرف یک هفته آماده کنند تا در نهایت تبادل صورت بگیرد.

در این بیانیه آمده است: ارمنستان و جمهوری آذربایجان که پیشتر سه آتش‌بس آنها برای توقف درگیری‌ها ناکام مانده بود، روی مسائل مرتبط با مکانیسم‌های راستی‌آزمایی احتمالی آتش‌بس تعامل خواهند داشت.

درگیری در خط تماس قره‌باغ از ۲۷ سپتامبر آغاز شد. طرفین یکدیگر را به آغاز درگیری متهم می‌کنند. جامعه بین‌المللی قویا تشدید تنش‌ها را محکوم کرده و از طرفین خواسته تا اختلافات را از طریق گفت‌وگو حل و فصل کنند. در این میان، ترکیه به حمایت کامل از جمهوری آذربایجان متعهد شده است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.