آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

کمپانی وارنر از معلولان عذرخواهی کرد

در بیانیه سخنگوی استودیو وارنر در پاسخ به این واکنش های شدید آمده است: ما فیلمسازان و کمپانی برادران وارنر از اینکه نمایش ما از شخصیت‌های خیالی فیلم «جادوگران» افراد معلول را ناراحت کرده به شدت متاثر هستیم و از هرگونه توهین ایجاد شده ابراز تاسف می کنیم.

کمپانی وارنر به دلیل نوع به تصویرکشیدن یکی از شخصیت ‌های فیلم «جادوگران» از افراد دارای معلولیت عذرخواهی کرد.

به گزارش صبا به نقل از هالیوود ریپورتر، کمپانی برادران وارنر بیانیه ‌ای منتشر کرد و گفت از هرگونه توهین انجام شده در طراحی یکی از شخصیت های فیلم اخیرش با عنوان «جادوگران/Witches» که موجب واکنش شدید آنلاین جامعه معلولان شده است، ابراز تاسف می کند.

در فیلم رابرت زمکیس که اقتباسی است از کتاب مربوط به بچه ها اثر رولد دال، جادوگران خبیث قصه از جمله رهبرشان با بازی آن هاتاوی تنها سه انگشت دارند، این طراحی شخصیت شبیه نوعی بیماری ژنتیکی تحت نام «دست خرچنگی/ectrodactyly» است.

کمپانی وارنر از معلولان عذرخواهی کرد

ایمی مارن شناگر پارالمپیکی در توییتی به کمپانی برادران وارنر بابت نمایش تفاوت های اعضا انتقاد کرد و گفت: کاملا آگاه هستم که این یک فیلم است و اینها جادوگران هستند. ترس من این است که بچه‌ها این فیلم را تماشا کنند، غافل از اینکه در فیلم به مقدار زیادی اغراق در کار رولد دال درباره تفاوت اعضا به چشم می خورد. در کتاب رولد دال دستان این جادوگرها در درون دستکش توصیف شده است.

این شناگر پارالمپیکی تاکید کرد: تفاوت اندام افراد ترسناک نیست، تفاوت ها را باید گرامیداشت و معلولیت را باید عادی سازی کرد.

در بیانیه سخنگوی استودیو وارنر در پاسخ به این واکنش های شدید آمده است: ما فیلمسازان و کمپانی برادران وارنر از اینکه نمایش ما از شخصیت‌های خیالی فیلم «جادوگران» افراد معلول را ناراحت کرده به شدت متاثر هستیم و از هرگونه توهین ایجاد شده ابراز تاسف می کنیم.

فیلم «جادوگران» که پیشتر قرار بود در سینماها اکران شود به دلیل پاندمی کرونا توسط سرویس استریم HBO Max در روز ۲۲ اکتبر به نمایش درآمد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.