آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
7بازدید

کشف زیرخاکی سرقتی با قدمت ۵ هزار سال

دادستان عمومی و انقلاب نایین گفت: دفینه و مجسمه تاریخی با قدمت حدود پنج هزار سال در حوزه قضایی نایین پس از بازرسی از یکی از سرنشینان اتوبوس بندرعباس - تهران کشف شد.

کشف زیرخاکی سرقتی با قدمت ۵ هزار سال

به گزارش تابناک به نقل از مهر، مهدی طارمی اظهار داشت: برابر گزارش پلیس آگاهی و اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نائین، مأموران انتظامی مستقر در ایستگاه شهید شرافت به یکی از سرنشینان اتوبوس بندرعباس-تهران مشکوک و پس از هماهنگی با مقام قضائی و بازرسی از وی، مجسمه‌ای سنگی دارای قدمت تاریخی و فرهنگی را کشف کردند.

وی افزود: در استعلام به عمل آمده از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان اصفهان قدمت این مجسمه بالغ بر پنج هزار سال تخمین زده شده است.

دادستان عمومی و انقلاب نائین با بیان اینکه متهم ادعا کرده مجسمه مذکور را بدون حفاری پیدا کرده است، اضافه کرد: وی با صدور قرار وثیقه راهی زندان شد و تحقیقات برای دستیابی به عوامل احتمالی حفاری و خروج دفینه از محل اصلی خود ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.