آخرین خبرهانیه رستمیان به سهمیه المپیک رسید
2بازدید
۱

سرکنسول فرانسه در مغرب خودکشی کرد

منابع آگاه از خودکشی سرکنسول فرانسه در طنجه مغرب خبر دادند.

سرکنسول فرانسه در مغرب خودکشی کرد

 

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، رسانه‌های مغرب از جمله پایگاه‌های اطلاع رسانی «اخبارنا» و «۳۶۰» به نقل از منابع آگاه گزارش دادند که «فرونسوا دونیس» سرکنسول فرانسه در طنجه صبح امروز (پنجشنبه) در ویلای محل اقامتش واقع در ساختمان مقر کنسولگری خود را حلق آویز کرده است.

به گفته این منابع، این دیپلمات ۵۵ ساله فرانسوی بصورت مجردی در محل سکونت خود حضور داشت و جسد وی صبح امروز در حالی که خود را با طناب حلق آویز کرده بود، در این محل پیدا شد.

به نوشته رسانه‌های مغربی تنها هشت هفته از انتصاب این مسئول فرانسوی به عنوان سرکنسول فرانسه در طنجه می‌گذشت و او پیش از این درخواست کناره گیری از سمت خود را کرده بود.

رسانه‌های مغرب احتمال دادند که احتمال دارد عامل خودکشی وی مشکلات روانی و اجتماعی بوده باشد.

به محض اطلاع از این حادثه، مقامات محلی و امنیتی همراه با مسئولان فرانسوی تحقیقات در این زمینه را آغاز کردند تا انگیزه‌های خودکشی سرکنسول فرانسه در طنجه را کشف کنند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۹ ۱۷:۲۴

واه واه چقدر لوس و ننر . این اگر ایران زندگی می کرد چکار می کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.