آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

منشأ نور و صدای مهیب در سنندج مشخص شد

معاون عملیات آتش نشانی سنندج گفت: منشأ نور و صدای انفجار که دقایقی قبل در حاشیه جنوبی شهر مشاهده شد انجام سیستم تریپ پتروشیمی بوده است.

منشأ نور و صدای مهیب در سنندج مشخص شد

به گزارش «تابناک»، صالح زندی شب گذشته در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: دقایقی پیش در حاشیه جنوبی سنندج و در محوطه پتروشیمی کردستان نور شدیدی توسط شهروندان مشاهده شد و این نور همراه با صدای مهیبی بود.

وی افزود: در صنعت پتروشیمی گاهی اوقات برای تخلیه گاز محبوس در لوله‌ها اقدام به آتش زدن و خارج کردن آن می‌کنند که این امر چندین بار دیگر هم در پتروشیمی کردستان صورت گرفته است.

زندی اظهار کرد: این بار به دلیل منع تردد خودروها و کاهش آلایندگی صوتی در شهر صدا و نور این سیستم تریپ ملموس‌تر بود و جای هیچ نگرانی نیست.

گفتنی است شب گذشته تعدادی از رسانه‌های ضد انقلاب با بازنشر این تصویر و پررنگ کردن صدای انفجار سعی بر شایعه پراکنی و ناامن جلوه دادن شهر سنندج داشتند که با روشنگری معاون عملیات آتش نشانی سنندج تمام نقشه‌های آنان نقش بر آب شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۱۰ ۰۹:۴۹

خوبه تمام نقشه هاشون هم نقش بر آب می شه ها
ولی بازم وضعمون اینه

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۱۰ ۰۹:۴۸

انفجار های پتروشیمی ها اصلا عادی نیست

محمد ت۱۳۹۹/۰۹/۱۰ ۰۸:۲۶

چرا همیشه این ضد انقلاب و رسانه هایشان یک قدم از ما جلوترند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۱۰ ۰۷:۵۸

بهتر است مسئولین ، قبل از اینگونه کارها اطلاع رسانی کنند .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.