تاکید چین بر لزوم بازگشت بدون ‌شرط آمریکا به برجام

سخنگوی وزارت خارجه چین در کنفرانسی خبری تاکید کرد که حفظ برجام پیش‌شرط هرگونه راه‌حل سیاسی برای مسئله هسته‌ای ایران محسوب می‌شود.
کد خبر: ۱۰۱۹۸۴۰
|
۱۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۷ 07 December 2020
|
12155 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، هوا، چون یینگ، سخنگوی وزارت خارجه چین روز دوشنبه در کنفرانس خبری هفتگی خود گفت: شرایط حال حاضر توافق هسته‌ای بسیار حساس و پیچیده است. بدون توجه به چگونگی جلو رفتن شرایط، چین باور دارد که حفظ و اجرای برجام باید پیش‌شرط هرگونه راه حل سیاسی یا دیپلماتیکی برای مسئله هسته‌ای ایران باشد. امیدواریم که همه آرامش خود را حفظ کرده و خویشتن‌داری از خود نشان دهند، برای حفظ برجام به اجماع برسند و به دنبال بازگشت فوری بدون شرط آمریکا به این توافق و همچنین تداوم پایبندیش - از جمله برداشتن تمامی تحریم‌ها - باشند.

وی در ادامه گفت: مشخصا برجام پاسخی برای تمام مشکلات امنیتی در منطقه نیست. چین پیشنهاد تثبیت صحن گفتگو‌های چندجانبه‌ای در خاورمیانه و ''خلیج'' را به طرفین داده است تا نگرانی‌های خود را از طریق رایزنی حل کرده و به اجماعی جدید بر سر حفظ صلح و ثبات منطقه‌ای برسند.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟