آخرین خبرحاج‌رضایی: علیدوستی پس از آن «چهارشنبه‌سوری شوم» از درون دچار ریزش شد/ از تسلی دادن به ترانه عاجز و ناتوانم/ کشتی دست اهلش است، قهرمانی زارع به دلم نشست
3بازدید

ترکیدگی لوله اصلی گاز در بافق و احتمال قطع گاز

فرماندار بافق از ترکیدگی لوله اصلی گاز در بافق و احتمال قطع گاز در شهرستان بافق و بهاباد خبرداد و از مردم خواست به منظور جلوگیری از افت فشار گاز صرفه‌جویی کنند.

ترکیدگی لوله اصلی گاز در بافق و احتمال قطع گاز
به گزارش تابناک به نقل از فارس، محمدمهدی طلایی مقدم در گفتگو با خبرنگار فارس در بافق اظهار کرد: با توجه به حادثه ترکیدگی لوله اصلی جریان گاز شهری در مسیر بافق، امشب احتمال قطع چند ساعته گاز شهری وجود دارد؛ لذا شهروندان به منظور جلوگیری از افت فشار و قطع گاز در مصرف انرژی صرفه‌جویی کرده و تمهیدات لازم را برای آماده سازی وسایل گرمایشی غیرگازسوز داشته باشند.

وی با بیان این‌که عوامل شرکت گاز مشغول اصلاح و تعمیرات خط و رفع مشکل ایجاد شده هستند، افزود: با توجه به وسعت حادثه ایجاد شده، تعمیرات تا نیمه‌های امشب ادامه دارد.

محمدمهدی خانی زاده، فرماندار بهاباد نیز به خبرنگار فارس گفت: خوشبختانه تاکنون شاهد قطع گاز در هیچ نقطه از این شهرستان نبوده ایم، اما پایداری این شرایط بستگی به میزان مصرف و رعایت مردم دارد.

وی افزود: اگر در شهر حتی پس از ترمیم لوله گاز، قطعی گاز داشته باشیم، شرکت گاز برای وصل مجدد آن باید کنتور‌ها را یکی یکی چک کند و این فرآیند مستلزم اختصاص زمان خاص خود است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علیرضا۱۳۹۹/۰۹/۲۶ ۰۶:۵۳

سلام .‌از ساعت ۱۸ روز حادثه گاز کل شهرستان قطع شده و ظاهرا تا ظهر روز بعد ادامه داره . قطع گاز هیچ ربطی به میزان مصرف مردم‌ نداشت . همون اول حادثه گازو قطع کردن . کلا مسئولین دوست دارن بگن ما خوبیم و مشکلات از خود مردمه . الان ساعت ۷ صبح سه شنبه هست و از گاز خبری نیست . چشم گازی باشه ما تو مصرفش صرفه جویی میکنیم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.