آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

پروازهای تهران و آنکارا از سر گرفته شد

پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر از تهران به آنکارا و برعکس به طور هفتگی از سر گرفته شد.

پروازهای تهران و آنکارا از سر گرفته شد

به گزارش  تابناک به نقل از تسنیم، با تلاش‌های سفارت ایران در آنکارا و موافقت سازمان‌های هواپیمایی دو کشور مقرر شد مجدداً پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر از تهران به آنکارا و برعکس برقرار شود.

درحال حاضر شرکت هواپیمایی ایران‌ایر برای انجام یک پرواز در هفته برای روزهای چهارشنبه برنامه‌ریزی کرده است.

تا پیش از اعمال محدودیت های کرونایی در ترکیه که منجر به توقف تمامی پروازهای بین‌المللی به این کشور شده بود، برخی از شرکت هواپیمایی در مسیر مذکور اقدام به جابجایی مسافر می کردند که این پروازها به مدت چند ماه متوقف شد.

پیشتر دانشجویان و تجار برای سفر به پایتخت ترکیه و همین طور شهرهای آناتولی مرکزی از پروازهای میان دو پایتخت استفاده می‌کردند. بدیهی است با افزایش تقاضا برای مسافرت، امکان گسترش پروازها به میزان دو بار در هفته وجود خواهد داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.