آخرین خبرسپاه: انهدام و رهگیری و یک فروند پهپاد MQ1 در قشم
2بازدید
۳

قالیباف: فضا را برای ثبت نام کاندیداها محدود نکنیم

رییس مجلس شورای اسلامی بر ضرورت جلوگیری از محدود کردن ثبت نام افراد در انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد و گفت که مجلس فقط وضعیت نابسامان پیش از ثبت‌نام کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری را ساماندهی می‌کند.

قالیباف: فضا را برای ثبت نام کاندیداها محدود نکنیم

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) مجلس و در جریان بررسی جزئیات طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به اخطار علیرضا سلیمی عضو هیئت رییسه مجلس گفت: باید توجه داشت که موارد مصوب در قانون مربوط به تشخیص صلاحیت افراد نیست بلکه این موارد فقط برای ثبت‌نام افراد در انتخابات است. پیش از این هر کس که سواد خواندن و نوشتن داشت در انتخابات ثبت‌نام می‌کرد و این قانون برای ساماندهی این مسئله است.

وی افزود: نباید فضا را محدود و تنگ کرد چرا که ما در این قانون کار تشخیص صلاحیت را انجام نمی‌دهیم. البته چون به مسئله کلانشهرها اشاره کردید باید عنوان کنم که کلانشهر در وزارت کشور دارای تعریف است و شهرهایی که بالای یک میلیون جمعیت دارند کلانشهر محسوب می‌شوند. در مورد معاونین هم رفع ابهام صورت گرفته است.

قالیباف خاطرنشان کرد: محدود کردن شرایط ثبت‌نام چه ضرورتی دارد، تشخیص صلاحیت افراد پس از ثبت‌نام به عهده شورای نگهبان است و مجلس فقط وضعیت نابسامان پیش از ثبت‌نام را ساماندهی می‌کند. لذا باید اجازه دهیم افراد بیشتری در این چارچوب بتوانند ثبت‌نام کنند.

سلیمی در اخطاری گفته بود که قانون نباید دارای ابهام باشد. در بند (ب) و (چ) ماده (1) اصلاح قانون انتخابات شاهد ابهام در قانون‌گذاری هستیم؛ آیا در تصویب بند (ب) مربوط به معاونین قوا، مقصود معاونین رئیس قوا مانند معاونین قوانین یا نظارت در مجلس است یا نواب رئیس؟ بند (چ) نیز مشخص نکرده است که مقصود از کلانشهر چه شهرهایی است؛ کلانشهر یک واژه کلی است که نباید در قانون بیاید لذا درخواست دارم در این موارد رفع ابهام صورت گیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۳۰ ۱۲:۰۶

دقیقاممباقرداره این حرف رابه چه کسی میزنه

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۳۰ ۱۱:۵۶

کلا خودتون تعیین کنید بهتره.دست مردم بیفته حرف و حدیث توش میاد و چون دانش کافی ندارن اشتباه انتخاب میکنن.

حسین۱۳۹۹/۰۹/۳۰ ۱۱:۳۹

باشه...

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.