افزایش ذخایر ارز و طلای روسیه

بانک مرکزی روسیه اعلام کرد ذخایر ارز خارجی و طلای روسیه در یک هفته یک درصد افزایش یافت و به 593.6 میلیارد دلار رسید.
کد خبر: ۱۰۲۳۷۶۱
|
۰۶ دی ۱۳۹۹ - ۰۰:۰۵ 26 December 2020
|
10379 بازدید

به گزارش فارس، بر اساس آخرین آمار بانک مرکزی روسیه، ذخایر ارز خارجی روسیه در یک هفته یک درصد افزایش یافت و به 593.6 میلیارد دلار رسید.

بانک مرکزی روسیه در بیانیه ای اعلام کرد این رشد در فاصله 11 دسامبر تا 18 دسامبر و به علت « ارزیابی مجدد نرخ ارز مثبت و افزایش قیمت طلا» صورت گرفته است.

بر اساس آمارهای رسمی، این افزایش پس از آن صورت گرفت که ذخایر ارزی روسیه در اوایل این ماه 0.6 میلیارد دلار کاهش یافت.

روسیه علی رغم افزایش هزینه بودجه اش به علت شیوع کرونا، امسال همچنان ذخایر بین المللی ارزی خود را افزایش می دهد. ذخایر ارز و طلای این کشور از سوم ژانویه تاکنون 37.6 میلیارد دلار افزایش یافته است. ذخایر ارز و طلای روسیه در آن زمان 556 میلیارد دلار بوده است.

سطح کنونی ذخایر ارزی روسیه بالاتر از هدف 500 میلیارد دلاری است که این کشور برای خود تعیین کرده بود.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟