بازداشت ۱۵ دختر و پسر در یک پارتی
رئیس حوزه قضایی رودهن از دستگیری و بازداشت ۱۵ دختر و پسر در یک پارتی مختلط شبانه در رودهن در این روزهای کرونایی خبر داد.

به گزارش تابناک به نقل از فارس، زیداله خدایاری رئیس حوزه قضایی رودهن امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شب گذشته پس از اطلاع از برگزاری یک پارتی مختلط شبانه در یکی از ویلاهای حاشیه شهر رودهن پس از حصول اطمینان دستورات لازم به ضابطین قضایی صادر شد و بلافاصله نیروهای نظامی و انتظامی به محل اعزام شدند.
وی گفت: در این مراسم تعداد ۱۵ نفر دختر و پسری که از نقاط مختلف تهران در این ویلا تجمع و اقدام به برپایی پارتی کرده بودند، دستگیر و بازداشت شدند.
رئیس حوزه قضایی رودهن بیان کرد: مقادیری مشروبات الکلی از این افراد کشف و ضبط شد و ویلای مزبور نیز به علت تکرار موارد مشابه در گذشته و اخطارهای قبلی پلمب شد.
خدایاری افزود: به همه مالکان ویلاهای منطقه که املاکشان را بدین منظور در اختیار بزهکاران قرار میدهند هشدار میدهم در صورت تکرار، در کنار برخوردهای قضایی با مرتکبان جرم و عاملین این تجمعات با آنها نیز بشدت برخورد قضایی و املاکشان نیز پلمب خواهد شد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
در اين درگه که گَه گَه کُه کَه و کَه کُه شود ناگه. ز امروزت مشو غره که از فردا نه اي آگه.
تیتر خجالت آور در قرن 21
مگه پدر مادر ندارن این دخترا دیگه خیلی ...
همون کنار رودهن در آبسرد از اونطرف دنیا اسلحه اتومات آوردن و کار گذاشتن و مرحوم فخری زاده را به شهادت رسوندن و رفتن و هیچ کاری انجام نشد. اونوقت برای یک پارتی زودی حکم بگیر و دستگیر کن و پلمب کن و ....واقعا سطح نیرو هاب امنیتی کشور به کجا رسیده.
بزهکاران؟؟ پارتی بزهکاری شده از کی تا حالا
صد در صد بزهکاریه. دختر و پسر قر و قاطی اونجا با مشروبات الکلی دارن چکار میکنن.تاسف بر عده ای افراد جامعه که معنی بزه رو هنوز نمی دونن
معنی بزهکار رو هم متوجه شدیم چیه
اره بزهکارن.فکرش رو بکن یه عده پسر و دختر اون هم با کوفت کردن مشروبات الکلی و بزن و برقص اونجا چه غلطی دارن میکنن
يعني تا حالا نمي دونستي؟
بزهکار یعنی بزه رفته علف بخوره به دهنش خوشمزه میاد،
آقا، ما چند سال هست اطلاع میدیم، تو سازمان نظام مهندسی اختلاس و دزدی میشود از جیب مهندسان، دو تا سرباز سفر هم بفرستید اینجا.
کاش ابتدا متجاوزان به منافع عمومی و جمعی را پیگیری میکردید و اگر بعد این موارد خلاف شرع را هم دنبال میکردید.
فقط داداش سرباز صفر نه سفر هاااا
واویلا , وایلا آسمون به زمین آمد !!!!!!!!!!!!!!!!
بزهكار؟؟؟؟؟
پارتی فقط تو ایران بزهكاری محسوب میشه .
دزدی و اختلاس و ... اینا چی؟!!!!!!!!!!!!!!!
رئیس حوزه قضایی اگه هم و غمش رو بجای پارتی و شادی چهارتا جوون كه الان بهانه كرونا را دارن به موارد مهمتر اختصاص میداد خیلی بهتر بود این همه تصاحب زمین كنار رودخونه و ...
یعنی مشکل مردم الان اینه
بله این هم یکی از مشکلاته.وقتی یک مشت بی غیرت نوامیسشون رو ول میکنن که برن پارتی و اونجا هر کثافتکاری که دلشون بخوادانجام بدن بله این هم یک نوع مشکله
نه مشكل مردم خيلي چيزاي ديگه هم هست ولي هر چيز به جاي خود
واسه همین چیزا خوب زرنگید
شما هم براي برپايي اين چيزا خوب زرنگيد!
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.