آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

کل‌کل فکری و گل‌محمدی برسر نیمکت‌های دربی

محمود فکری در مورد اظهارات یحیی گل محمدی که در نشست خبری بعد از دربی عنوان کرد سر و صدای نیمکت استقلال در شأن این باشگاه نیست، گفت: از سمت پرسپولیس بازیکن ما را مسخره می‌کردند، آیا این در شأن پرسپولیس است؟ اینها را نشنیده است؟

به گزارش تابناک ورزشی، سرمربی استقلال گفت: کارهایی که در نیمه دوم انجام دادند در شأن پرسپولیس نبود. با سر و صداهایی که کردند بازی برگشت، اما سر و صدای ما در نیمه اول به خاطر اشتباهات داوری بود.

کل‌کل فکری و گل‌محمدی برسر نیمکت‌های دربی

سروصدای ما به حق بود اما آنها در نیمه دوم جنجال می کردند

فکری ادامه داد: 15-10 خطا به ضرر ما نگرفت، یک خطا به نفع ما گرفت، سر و صدای ما بحق بود، اما در نیمه دوم آنها آمدند با سر و صدا و جنجال کار کنند. حتی بازیکنانشان از روی سکو بازیکن ما را مسخره می‌کرد. آیا نمی‌توانند جلوی اینها را بگیرند؟ بله! شخصیت باشگاه استقلال خیلی بالا است و شاید توقع چیز دیگری باشد.

 واکنش به مصاحبه عبدیان

سرمربی استقلال در مورد اظهارات عبدیان مبنی بر اینکه از عملکرد فنی تیم راضی نیستم، گفت: اجازه بدهید جواب این موضوع را بعدا می‌دهیم. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

خویی۱۳۹۹/۱۰/۲۳ ۱۳:۰۳

دیروز بعد از اتمام بازی گزارشگر با مربیان دوتیم حرف میزدند اقای فکری تمام حرفهای اقای گل محمدی را گوش کردند ولی نوبت به اقای فکری که رسید اقای گل محمدی صحنه را ترک کردند ایا بی اخلاقی نبود

رامین۱۳۹۹/۱۰/۲۳ ۰۷:۳۲

وقتی هنوز دو رقیب اخلاق ورزش کاری را بلد نباشند قطعا همیشه با حاشیه روبرو خواهند بود .
چه استقلال و چه پرس پولیس اینا هر دو با وجود طرف مقابلشون مشهور شدند وگرنه مثل همه تیم های دیگه بودند .
ضمنا من اگر مسئولی صاحب نفوذ بودم من بعد هر گونه تهدید و تخریبی که از طرف هر یک از اعضا تیم از مربی تا هیات مدیره تا بازیکن صورت می گرفت اونا رو به اشد مجازات در کمیته انضباطی محکوم می کردم .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.