آخرین خبرهشدار روسیه درباره هرگونه حمله مجدد به ایران
0بازدید

دو بانک بین‌المللی، ترامپ را تحریم کردند

در کمتر از یک هفته از یورش حامیان دونالد ترامپ به کنگره آمریکا، گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از فاصله گیری دویچه بانک و سیگنیچر بانک از مراودات تجاری با رئیس جمهور میلیاردر آمریکاست.

دو بانک بین‌المللی، ترامپ را تحریم کردند

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری بلومبرگ، دو بانک بزرگ آلمانی و آمریکایی اعلام کردند حساب‌های شخصی دونالد ترامپ را به دلیل رخداد‌های کنگره خواهند بست.

 رسوایی اخیر یورش به کنگره آمریکا دو بانک بزرگ حامی او را بر آن داشته تا به ارتباط مالی خود با رئیس جمهور کنونی آمریکا پایان دهند.

در کمتر از یک هفته از یورش حامیان دونالد ترامپ به کنگره آمریکا، گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از فاصله گیری دویچه بانک و سیگنیچر بانک از مراودات تجاری با رئیس جمهور میلیاردر آمریکاست.

یک مقام دویچه بانک اعلام کرد این بانک تصمیم به قطع مراودات تجاری با ترامپ و سازمان او را در دستور کار دارد. بلومبرگ بنا به محرمانه بودن رایزنی‌ها در این خصوص به نام این فرد اشاره‌ای نکرد. این در حالیست که رئیس جمهور آمریکا بیش از ۳۰۰ میلیون دلار به این بانک آلمانی مستقر در فرانکفورت بدهکار است.

سینگیچر بانک نیویورک نیز همزمان با تشدید فشار‌ها برای استعفای ترامپ از قدرت اعلام کرده به مراودات خود با سازمان ترامپ پایان می‌دهد. این درحالیست که این بانک آمریکایی سالهاست به خانواده ترامپ خدمات ارائه می‌کند.

سخنگوی سیگنیچر بانک روز دوشنبه اعلام کرد این بانک تصمیم دارد دو حساب شخصی ترامپ را با موجودی نزدیک به ۵.۳ میلیون دلار ببندد. سیگنیچر بانک روز دوشنبه طی بیانیه‌ای اعلام کرد بهترین اقدام در برهه کنونی استعفای رئیس جمهور آمریکاست که به نفع کشور و ملت آمریکاست.

این تحولات از پس لرز‌های حمله اخیر به ساختمان کنگره از سوی حامیان ترامپ صورت می‌گیرد. پیش از این توئیتر و فیس بوک نیز حساب شخصی رئیس جمهور آمریکا را مسدود کردند. موج عقب نشینی از حمایت ترامپ همزمان با طرح استیضاح او در کنگره بالا می‌گیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۱۰/۲۳ ۱۵:۵۷

دلتون رو الکی خوش نکنید اینجا پراید5 میلیونی شده 150
پس خواهشا انقدر بی حیا نباشید

م.ر.۱۳۹۹/۱۰/۲۳ ۱۵:۵۴

آقای ترامپ قمارباز، گهی پشت به زین و گهی زین به پشت....

فدایی رهبرم۱۳۹۹/۱۰/۲۳ ۱۵:۴۱

لعنت ب ترامپ‌ قمار باز....ان شالله هرروزت بدتر از روز قبل میشه...بای بای قماربزرگ موطلایی

ناشناس۱۳۹۹/۱۰/۲۳ ۱۵:۲۶

حقشه البته نه اینکه اون بانکها و رسانه‌هایی که تحریم و سانسورش کردند خودشون درست و حسابی باشند. اونا خودشون یه مشت جنایتکار و دزدند ولی ترامپ زمانیکه رییس جمهور بود این کشور و اون کشور رو تحریم می‌کرد و هیچ اقدامی برای جلوگیری از دیکتاتوری رسانه‌ای نکرد. امروز خودش و تیمش رو هم سانسور و بلاک کردند تا رسما جمهوری آمریکا تبدیل بشه به دیکتاتوری مارکسیستی چند ابرسرمایه دار صاحب بانک و رسانه.

ناشناس۱۳۹۹/۱۰/۲۳ ۱۴:۴۸

ا.. اکبر .
رهبر خیلی پیش این روز ها را برای آمریکا پیش بینی فرموده بودند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.