آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
4بازدید

پوتین دستور واکسیناسیون علیه کرونا را صادر کرد

رئیس جمهوری روسیه دستور اجرای واکسیناسیون مردم این کشور را علیه کرونا صادر کرد.

پوتین دستور واکسیناسیون علیه کرونا را صادر کرد
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از شبکه تلویزیونی روسیه۲۴، ولادیمیر پوتین روز چهارشنبه در نشست ستاد مبارزه با کرونا که به صورت وبیناری برگزار شد، گفت: واکسیناسیون همه مردم روسیه علیه کرونا باید از هفته آینده آغاز شود.

وی خطاب به شرکت کنندگان در این نشست خاطر نشان کرد: باید از واکسن زدن گسترده علیه کرونا، به مرحله واکسیناسیون عمومی همه مردم روسیه وارد شویم و زیرساخت‌های لازم برای این منظور ایجاد شود.

رئیس جمهوری روسیه گفت که در این زمینه نباید مشکل خاصی بروز کند، زیرا واکسن «اسپوتنیک وی» نیاز به شرایط خاص برای حمل و نقل به مناطق مختلف ندارد.

پوتین تصریح کرد: اسپوتنیک وی بهترین واکسن ضدکرونا در سطح جهان است. اما باید دانست که این واکسن در شرایطی که ویروس کرونا تغییر ماهیت می‌دهد چگونه عمل می‌کند.

واکسیناسیون کرونا در مسکو با واکسن اسپوتنیک وی از پنجم ماه دسامبر سال ۲۰۲۰ (۱۵ آذر ماه) و در سراسر روسیه از روز ۱۵ همان ماه (۲۵ آذر) با توزیع یک و نیم میلیون دوز واکسن اسپوتنیک برای پزشکان و معلمان آغاز شد.

در مرحله کنونی فقط معلمان، کارکنان بخش‌های درمانی و نیز کارکنان مراکز حیاتی از جمله امدادگران و نظامیان واکسینه می‌شوند و هر منطقه روسیه اختیار یافته است افرادی را که باید علیه کرونا واکسینه شوند، تعیین و به آن‌ها واکسن زده شود.

وی این را نیز گفت که به دلیل کاهش سرعت انتشار کرونا (کاهش تلفات و شمار مبتلایان) در روسیه نباید آسوده خاطر شویم. در سطح جهانی نمی‌توانند بر ویروس کرونا غلبه کنند. نگرانی شدیدی در مورد وضع انتشار کرونا در انگلیس وجود دارد.

در روسیه، سه میلیون و ۴۷۱ هزار نفر به کویید-۱۹ مبتلا شده و ۶۳ هزار و ۳۷۰ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

در شبانه روز اخیر در این کشور ۲۲ هزار و ۸۵۰ نفر به بیماری کرونا مبتلا یا تست کرونای آن‌ها مثبت بوده است و ۵۶۶ نفر هم بر اثر این بیماری جان خود را ازدست داده‌اند.

در زمان حاضر حدود ۵۰۰ هزار بیمار کرونایی در بیمارستان‌های روسیه بسر می‌برند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.