آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

ماجرای تیراندازی در اهواز چه بود؟

درگیری مسلحانه سارق و ماموران در اهواز رخ داد این سارق فراری برای اینکه به دام ماموران نیفتد اقدام به گروگان گیری یک زن کرد.

ماجرای تیراندازی در اهواز چه بود؟

 

به گزارش تابناک به نقل از رکنا، سرهنگ محسن دالوند اظهار کرد: عوامل گشت ۱۱۰ اهواز حین گشت زنی در یکی از مناطق این شهر به یک دستگاه موتورسیکلت مظنون و در تعقیب و گریز سارقان مسلح نسبت به تیراندازی به سمت مأموران اقدام کردند.

وی افزود: در عمل متقابل تیراندازی شدیدتر شده و سارق با رها کردن موتورسیکلت از پشت بام منزل متواری و احدی از افراد مسلح با پریدن به داخل یکی از منازل مسکونی به وسیله چاقو نسبت به گروگانگیری زن آن منزل اقدام کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان اهواز تصریح کرد: محل بلافاصله محاصره و پس از استماع درخواست سارق مسلح مبنی بر خارج شدن مأموران به داخل حسینیه جنب منزل پریده و با یکی از همکاران دلیر و شجاع گلاویز شد.

سرهنگ دالوند یادآور شد: با وجود مجروحیت مأمور از ناحیه سر به وسیله چاقو ولی سارق را رها نکرده و با جسارت سرکلانتر شرق و رعایت قانون به کارگیری سلاح، سارق از ناحیه پا مورد اصابت گلوله قرار گرفته و همراه با سلاح کلت کمری، یک قبضه چاقوی سلاخی و مقادیری چک در وجه حامل دستگیر شد.

وی با اشاره به اینکه موتورسیکلت نیز پس از استعلام دارای سابقه سرقت در شهر اهواز بود، عنوان کرد: سارق دستگیر شده به مقر انتظامی منتقل و پس از مداوا تحویل پلیس آگاهی شد.

فرمانده انتظامی اهواز در پایان با اشاره به تحت تعقیب بودن سارق دیگر از رضایت بخش بودن حال عمومی مأمور و متهم دستگیر شده خبر داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

رضا اهوازی۱۳۹۹/۱۱/۰۸ ۱۶:۵۷

و در ادامه هم چن روز دیگه هم سارق ازاد میشه

ناشناس۱۳۹۹/۱۱/۰۸ ۱۳:۵۶

زنده باد مامور نیروی انتظامی جان بر کف

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.