کارشناس داوری: آفساید گل قائدی صحیح بود
حیدر سلیمانی معتقد است داور دیدار نفت مسجدسلیمان و استقلال کار سختی را در این بازی نداشت.
به گزارش تابناک ورزشی حیدر سلیمانی، کارشناس داوری در خصوص قضاوت حیدری در دیدار نفت مسجدسلیمان و استقلال گفت: او قضاوت بدون اشتباهی را در این دیدار داشت و جایگیری مناسب و سوتهای یه موقع از ویژگیها قضاوت او بود. فکر میکنم حیدری داوری است که بیشترین آوانتاژ را در این فصل داشته است.
وی درباره صحنههای حساس این دیدار گفت: بازی صحنه حساس خاصی نداشت. کمک داور به درستی گل قایدی را آفساید اعلام کرد. همچنین در نیمه دوم بازیکن نفت مسجدسلیمان به داور اعتراض زیادی کرد که حیدری با تصمیمی درست او را کنار کشید و به وی کارت زرد نشان داد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
همتون همین هستید ...دست به دست هم دادین تا استقلال دو ستاره رو نابود کنید....اه میلیون ها استقلالی میگرتون بلخره یه روز
هیچ وقت نمی بخشیمتون
چرا صحنه های به نفع استقلال که مورد شک است را صدا سیما تکرار نمی کنه مثل همین آفساید.یا هند مدافعان حریف که مشکوک به پنالتی بوده در بازی های گذشته، چند بار پیش اومد و تکرارش رو نشون ندادند اما هرچی بر علیه استقلال باشه چند بار هم نشون میدهند.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.