اولین اظهار نظر بایدن پس از گزارش قتل خاشقچی
رئیسجمهوری آمریکا اعلام کرد، گزارش سازمان اطلاعات آمریکا (سیا) درباره قتل جمال خاشقجی که قرار است امروز، پنجشنبه منتشر شود را خوانده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از اسپوتنیک، جو بایدن، رئیسجمهوری آمریکا به خبرنگاران در کاخ سفید گفت: به زودی تماس تلفنی با ملک سلمان، پادشاه عربستان خواهم داشت.
او هیچ اشارهای به جزئیات گزارش قتل جمال خاشقچی نکرد.
کاخ سفید نیز روز چهارشنبه مجددا اعلام کرد، در حال تعیین وقت برای انجام تماس تلفنی بین بایدن و ملک سلمان است.
جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید همچنین اشاره کرد: مقدمات انتشار گزارش آمریکا درباره قتل جمال خاشقچی، روزنامه نگار منتقد سعودی که اکتبر ۲۰۱۸ در کنسولگری عربستان در استانبول به قتل رسید را فراهم میکنیم.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
اینطوری همه متوجه میشن اینطوری نیست که دستت به خون کسی الوده بشه بعد با خیال راحت بنشینی با رهبران مدعی حقوق بشر کشورهای غربی منجمله ارو پاییها عکس یادگاری بگیری اونم در قامت رییس دولت باز دم این بایدن گرم که نه تنها ایشون رو در حد خودش ندید بلکه با انتشار این گزارش برای همیشه بن سلمان بایگانی خواهد شد
این گزارش خود خاشقچی را محکوم می کند که چرا در برابر شکنجه آل سعود تا آخر مقاومت نکرده و تاب نیاورده و مرده است.
از نظر آمریکا و کشورهای غربی حقوق بشر یعنی کشکککک، هر کشوری با آنهاست هر غلطی دلش خواست (حتی با اره) می تونه انجام بده، ولی کشورهایی که با آنها نیست دست از پا خطا کنند اینها داد و قالشان بلند میشه.... حقوق بشر غربی کششککککک
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.