آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

مشکل مالی مترو تهران ، هنوز پابرجاست

وی اضافه کرد : قرار بود دولت100 میلیارد تومان برای تامین واگن به مترو کمک کند که تاکنون مبلغی پرداخت نشده است .

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران گفت: مشکل مالی مترو تهران هنوز برطرف نشده است .

جعفر ربیعی در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر ، با اشاره به اینکه کمبود واگن همچنان پابرجاست ، افزود:قرار بود واگن های جدید از خرداد به تدریج تحویل داده شود که با توجه به تاخیر در پرداخت های مالی ، این موضوع تاکنون محقق نشده است .

وی اضافه کرد : قرار بود دولت100 میلیارد تومان برای تامین واگن به مترو کمک کند که تاکنون مبلغی پرداخت نشده است .

ربیعی درباره برداشت مترو از صندوق ذخیره ارزی گفت: کمبود واگن مترو با یک میلیارد دلار صندوق ذخیره ارزی تا سه سال رفع می شود .

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران افزود:در صورت تامین این اعتبار ،60 درصد آن برای خرید 65 قطار درون شهری ،160 واگن دو طبقه و 38 لکوموتیو برای مسیر تهران -کرج هزینه می شود .

ربیعی با اعلام اینکه برداشت یک میلیارد دلار از صندوق ذخیره ارزی هنوز ابلاغ نشده است ،گفت: با تامین این اعتبار ، ظرفیت کنونی خطوط مترو افزایش می یابد و خطوط جدید هم تجهیز می شود .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.