آخرین خبرتصویری از فوزیه فواد، ملکه مصری ایران در میانسالی
2بازدید

افزایش دمای هوا از امروز

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با بیان اینکه امروز با جنوبی شدن جریانات بر روی سواحل دریای خزر، وزش باد شدید جنوبی و افزایش محسوس دما بین ۱۲ تا ۸ درجه اتفاق خواهد افتاد، گفت: بر این اساس امکان ذوب برف، بالا آمدن سطح آب رودخانه های فصلی و همچنین احتمال سقوط بهمن در ارتفاعات شمال غرب، امتداد رشته کوه های البرز و زاگرس مرکزی وجود دارد.

افزایش دمای هوا از امروز

به گزارش «تابناک»، صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا، درباره وضعیت آب و هوایی کشور، گفت: بر اساس آخرین خروجی مدل های هواشناسی، امروز برای اغلب مناطق کشور ابرناکی و بارش پراکنده پیش بینی می شود. جمعه در برخی نقاط شمال غرب، سواحل دریای خزر، شمال شرق، شرق، جنوب شرق، جنوب و ارتفاعات زاگرس مرکزی بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد و در ارتفاعات بارش برف رخ خواهد داد.

وی افزود: شنبه در برخی نقاط شرق مازندران، گلستان، خراسان شمالی و خراسان رضوی بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد و در ارتفاعات بارش برف و در برخی نقاط جنوب شرق کشور ابرناکی و بارش پراکنده پیش بینی می شود.

ضیائیان به بیان اینکه روزهای یکشنبه و دوشنبه در اغلب مناطق کشور جوی آرام حاکم خواهد بود، گفت: امروز با جنوبی شدن جریانات بر روی سواحل دریای خزر، وزش باد شدید جنوبی و افزایش محسوس دما بین ۱۲ تا ۸ درجه اتفاق خواهد افتاد و جمعه با شمالی شدن جریانات، کاهش دما بین ۱۵ تا ۱۰ درجه رخ خواهد داد.

وی گفت: باید توجه کرد که با توجه به افزایش قابل ملاحظه دما در روز پنجشنبه، امکان ذوب برف، بالا آمدن سطح آب رودخانه های فصلی و همچنین احتمال سقوط بهمن در ارتفاعات شمال غرب، امتداد رشته کوه های البرز و زاگرس مرکزی وجود دارد.

ضیاییان گفت: روزهای پنجشنبه و جمعه، در شمال غرب، غرب و بخش های مرکزی و دامنه های جنوبی البرز وزش باد شدید گاهی همراه با گردوخاک رخ خواهد داد. امروز شمال خلیج فارس و از جمعه تا دوشنبه بخش های مرکزی و شرقی خلیج فارس و همچنین روزهای شنبه تا دوشنبه تنگه هرمز و دریای عمان مواج پیش بینی می شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.