آخرین خبررشد ۸۸ هزار واحدی شاخص بورس / ارزش دلاری بازار از ۱۰۰ میلیارد دلار گذشت
0بازدید
۰

۱۶ مبتلا به ویروس کرونای انگلیسی در کیش

سخنگوی شورای سلامت کیش با اشاره به آمار مبتلایان به ویروس کرونای انگلیسی در کیش گفت: شانزده نفر مبتلا به ویروس جهش یافته انگلیسی در نمونه گیری‌های ۱۲ روز گذشته در جزیره کیش بوده است.

۱۶ مبتلا به ویروس کرونای انگلیسی در کیش

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز کیش، دکتر محمدرضا رضانیا گفت: در دوازه روز گذشته موارد مثبت ویروس کرونا کشف شده در جزیره کیش به آزمایشگاه مرجع استان هرمزگان ارسال شد و در نمونه‌های ارسال شده ۱۶ مورد مبتلا به ویروس کرونا شناسایی شد.

وی گفت: این اقدام برای سکانس گیری چرخش ویروس کرونا در جزیره کیش انجام شده است.

دکتر رضانیا گفت: روند بیماری در جزیره کیش گویای همین مورد بود و این اقدام برای کادر درمان و نیرو‌های مرکز توسعه سلامت کیش از این نظر که سرعت انتشار و شناسایی خوشه‌ها در جزیره مهم است.

سخنگوی شورای سلامت کیش گفت: مردم نیز با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی بسیار مهم است.

وی با اشاره به اینکه این تعداد شناسایی شده در یک روز کشف نشده است، گفت: این خوشه درحدود ۱۲ روز گذشته با ورود دو فرد مبتلا به ویروس کرونای انگلیسی از تهران به جزیره کیش و با تعدادی رفت و آمد داشتند و تعدادی از آن‌ها بستری و ترخیص شدند.

وی گفت: به این خوشه مشکوک شدیم ونمونه‌ها را برای آزمایشگاه هرمزگان ارسال کردیم و مشخص شد که ویروس کرونا این مبتلایان از نوع انگلیسی بود که این خوشه تحت کنترل است و غربالگری هم با قدرت ادامه دارد.

دکتر رضانیا گفت: درحال حاضر دو نفر بستری در بیمارستان وجود دارد و هر دو بیمار وضعیت خوب دارند.

مورد فوتی از دی ماه تاکنون در جزیره کیش ثبت نشده است و تعداد فوتی‌های ناشی از ابتلا به ویروس کرونا از آغاز شیوع در جزیره کیش ۲۲ نفر ثبت شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.