آخرین خبرحمایت ایران از ابتکارات صلح رئیس‌جمهور چین
3773بازدید

داوودی: پورمحمدی، دیر یا زود می رود

« اين زماني بد است که ما بازنده باشيم ، اما بحمدالله ما برندگي خودمان را از فرمايشات رهبري مي گيريم.»

معاون اول رئيس جمهور گفت:« تغيير وزير کشور اتفاق خواهد افتاد.»

به گزارش ايسنا، پرويز داودي در پاسخ به سئوال خبرنگار ايسنا در شيراز گفت:« تغيير وزير کشور قطعا اتفاق خواهد افتاد اما زمان آن مشخص نيست.»

وي که در جمع خبرنگاران و در پايان جلسه هيات دولت سخن مي گفت، درپاسخ به سئوالي در خصوص استيضاح وزير بازرگاني نيز گفت:« وزير بازرگاني يکي از فعالترين و بهترين وزراي ماست و بحث هايي که در خصوص استيضاح ايشان گفته مي شود مبناي علمي قوي ندارد.»

وي ادامه داد:« در اين بحث ها به نرخ تورم استناد مي شود و شما مي دانيد در دنياي امروز نرخ اقلام غذايي 2 تا 3 برابر شده و ما تورم وارداتي شديدي را تحمل مي کنيم و قطعا منشا تورم جاي ديگري است.»

وي افزود: « کارايي و قابليت آقاي ميرکاظمي بسيار بالاست و اين استيضاح فرصتي است که ايشان با حضور در مجلس از عملکرد دولت و خودش شفاف دفاع کنند.»

معاون اول رئيس جمهور وقتي در برابر سئوال خبرنگاري که «تغييرات کابينه را با تعويض هاي فوتبال مقايسه مي کرد و معتقد بود تغييرات زيادي بر تاکتيک در بازي اثر خواهد گذاشت!» روبرو شد، گفت:« اين زماني بد است که ما بازنده باشيم ، اما بحمدالله ما برندگي خودمان را از فرمايشات رهبري مي گيريم.»

داودي در خصوص نرخ تورم نيز گفت:« افزايش نرخ تورم متوجه همه دنياست و در کشور به ظاهر ثروتمندي مثل آمريکا اين تورم به دو برابر افزايش يافته است و در خيلي از کشورها هم وضع به همين صورت است.»

معاون اول رئيس جمهور در پاسخ به سئوال ديگر ايسنا در خصوص مناسبات ايران و روسيه در دوران رياست جمهوري مددف گفت:« براساس اطلاعاتي که ما داريم تغييري در مناسبات اتفاق نخواهد افتاد و همان سياست هاي گذشته پيگيري خواهد شد.»

وي در خصوص بسته سياستي بانک مرکزي و تصميمات دولت نيز گفت:« نتيجه تصميمات دولت ظرف امروز و فردا توسط مهندس مظاهري اعلام مي شود.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.