احمد منتظری مدعی پلمب دفتر پدرش شد
به گزارش خبر آنلاین رادیوفردا مدعی شد:
احمد منتظری فرزند مرحوم آیت الله منتظری در گفت و گو با این رادیو خبر پلمپ دفتر پدرش را تایید کرده است.
وی گفته است: در نخستین ساعتهای صبح روز دوشنبه، این دفتر در شهر قم توسط دادستانی پلمب شد.
احمد منتظری فرزند مرحوم آیت الله منتظری در گفت و گو با این رادیو خبر پلمپ دفتر پدرش را تایید کرده است.
وی گفته است: در نخستین ساعتهای صبح روز دوشنبه، این دفتر در شهر قم توسط دادستانی پلمب شد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
چرا از حمله اراذل و اوباش به دفتر ایشان و دفتر مرجع عالیقدر آقای صانعی چیزی ننوشتید؟ چگونه شب را می خوابید ؟ کی وجدان شما دچار درد انساندوسی می شود؟ تصاویر دفتر را نشان دهید
شما مثلاً خبر گزاری هستید چیز بیشتری نداشتید به این خبر اضافه کنید یا می ترسید؟
جایگاه منتظری در بین مردم را بنگرید با دیگران
کسانی که به دفتر یک مرجع متوفی رحم نمیکنند و با دفتر آیت اله صانعی آن رفتار پست و حقیرانه را انجام می دهند (کافیست نگاهی به عکسهای منتشر شده بیاندازید، جالب اینجاست که عکس امام هم مورد مرحمت چماق بدستان قرار گرفته است) از همه نظر مصونیت دارند و نیازی به هیچ مجوزی ندارند و شما هم چشمتان بر روی حقیقت بستید.
«مدعی» شد؟!!! پلمب کردن که دیگه ادعا نداره، هر کسی می تونه بره ببینه که در دفتر پلمبه یا نه. خونه یک مرجع را خراب کرده اند، شما هم ازشون دفاع می کنین با این لحن گزارش دادنتون.
مدعی شد؟آقایون و خانوم های تابناکی می دونید روزی باید در پیشگاه رسول و امت مسلمان او جواب گو باشید؟میدونم نمی فهمید این مسایل رو ولی کاش کمی شرافت و صداقت داشتید.
دفتر را واقعا پلمپ کردند،برادرانتان ریختند و هرآنچه بود شکستند و بعد پلمپ کردند.
هنر يعني اين
انا لله و انا اليه راجعون
کار درستی نبود.باید با بازماندگان آن مرحوم مدارا شود.در حد معقول
كدام دفتر!؟؟
ازمرده هم میترسند
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.