آخرین خبراولین رنگ پوست، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا می شود
1بازدید

خطر محرومیت دوباره از بیخ گوش آل‌کثیر گذشت!

امیرساعد وکیل گفت: خوشبختانه اخبار مربوط به تمرین عیسی تکذیب شده است و امیدوارم مشکلی برای این بازیکن و باشگاه پیش نیاید و متأسفم این حجم از حاشیه سازی‌ها و کارشکنی‌ها بر فضای فوتبال کشور ما سایه افکنده است.

خطر محرومیت دوباره از بیخ گوش آل‌کثیر گذشت!


به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین؛ چند روز قبل خبرهایی مبنی بر حضور عیسی آل‌کثیر در تمرینات باشگاه پرسپولیس منتشر شده بود که این باشگاه آن را تکذیب کرد. امیرساعد وکیل ضمن ابراز خوش‌حالی از تکذیب این خبر گفت:« برخلاف برخی اظهارنظرهایی که شده است قطعا اگر عیسی در ورزشگاه شهید کاظمی حاضر شده بود و اثبات این امر در این دوران که هنوز مدت محرومیت او تمام نشده به منزله تخلف رای انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیاست و محرومیت‌های بعدی برای عیسی به همراه می‌داشت. متأسفانه برخی با تفسیر غلطی که از مقررات انضباطی AFC کرده‌اند تصور می کنند ممنوعیت از فعالیت های فوتبالی برای آل‌کثیر، صرفا به معنی عدم شرکت در مسابقات رسمی است اما لازم است توجه داشته باشیم مطابق ماده ۱۷ مقررات انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا اولا حتی حضور و یا شرکت در هر نوع تمرینی که به نحوی مرتبط با باشگاه باشد به منزله نقض رای انضباطی ای.اف.سی است و ثانیا در صدر ماده ۱۷ مقررات انضباطی، مواردی که به عنوان مصادیق ممنوعیت شرکت در فعالیت‌های فوتبالی ذکر شده که عیسی نیز مشمول همین محدودیت قرار دارد، جنبه تمثیلی دارند نه احصایی. بنابراین با تشخیص کمیته انضباطی ای.اف.سی حتی موارد دیگری که در مقررات انضباطی ذکر نشده‌اند نیز می‌تواند به منزله قانون‌شکنی از سوی بازیکن یا باشگاه تلفی شود و در این صورت چون با تکرار تخلف از سوی بازیکن مواجه می‌شویم قطعا هم بازیکن و هم خود باشگاه با محکومی‌ های انضباطی سنگین‌تری روبرو خواهند شد. خوشبختانه اخبار مربوط به تمرین عیسی تکذیب شده است و امیدوارم مشکلی برای این بازیکن و باشگاه پیش نیاید و متأسفم این حجم از حاشیه سازی‌ها و کارشکنی‌ها بر فضای فوتبال کشور ما سایه افکنده است. یکبار دیگر حدود دو ماه پیش، مشکل مشابهی برای عیسی پیش آمد که با دفاعیاتی که طی چهار مرحله نامه نگاری با ای.اف. سی در دوران خدمت من در پرسپولیس صورت گرفت کنفدراسیون فوتبال آسیا متقاعد شد تخلفی ضورت نگرفته و خطر از بیخ گوش باشگاه و بازیکن گذشت. باشگاه ها باید باور کنند در فضای فعالیت های حرفه ای خود نمی توانند مسایل حقوقی را دست کم بگیرند و بی توجهی به این مباحث ‌و عدم بکارگیری افراد متخصص در حقوق ورزشی، پیامدهای سختی را به بازیکن، کادر فنی یا باشگاه تحمیل خواهد کرد.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

kfd۱۴۰۰/۰۱/۱۱ ۱۴:۳۹

سلام
حالا بماند که چه کسی این اطلاعات را به AFC ارسال می کند. و خیانت...

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۱۱ ۱۴:۲۶

جناب وکیل،شما با صحبت هایی که میکنی کم از دشمنان فوتبال این مملکت نداری.مردم لحن و گفته های شما رو به راحتی تشخیص می‌دهند.

کوروش فرهودیان۱۴۰۰/۰۱/۱۱ ۱۳:۲۲

امان از اون بی وطنهایی که هر خیانتی میکنند تا پرسپولیس آسیب ببینه ولی بدانید با آل کثیر یا بدون او باز هم قهرمانیم تا کمر شود هرکه نتواند دید

خویی۱۴۰۰/۰۱/۱۱ ۱۷:۳۱

توهم نزن دوست عزیز خود مسولین فوتبال اسیا همه چیز را میبینند ودوست دارند بهانه دستشان بی افتد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.