تصویری قدیمی از تجهیزات مخابرات در دوره قاجار
در این خبر تصویری قدیمی از تجهیزات مخابرات در دوره قاجار که در فضای مجازی منتشر شده است را مشاهده میکنید.

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، از آنجایی که کشور عزیزمان مدت زمان بسیار زیادی را در استعمار کشورهای دیگر از جمله انگلیس و شوروی بود، به خودی خود توان پیشرفت را نداشت و بسیار وابسته به بیگانگان بود.
برای اولین تلفن در سال ۱۲۶۵ شمسی توسط بوآتال بلژیکی که امتیاز راه آهن ری را نیز از آن خود کرده بود، بین تهران و شهر ری راه اندازی شد و تجهیزات مخابراتی از آن زمان رفته رفته رو به پیشرفت گذاشتند و وارد ایران شدند. به تازگی عکسی قدیمی از تجهیزات مخابرات در دوران قاجار در فضای مجازی دست به دست میشود که توجه بسیاری از کاربران را به خود جلب کرده است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
قدیم وابسته به انگلیس و آمریکا بودیم اما نه تحریم بودیم نه بی اعتبار، الان وابسته به چین و ورسیه هستیم که هم تحریمیم هم تو دنیا بی اعتباریم هم تمام سرمایه مملت با این قرارداد ننگین جدید 25 ساله میدیم چین!
الان چقدر پیشرفته شده ایم!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 قرارگاه مرغ ههه ههه
ایران در طول تاریخ هیچ زمانی مستعمره نبوده است، واقعا جای تاسف دارد که سردبیر یک رسانه بسادگی اجازه می دهد یک خبر با عناوین جعلی منتشر شود. ایران عزیز در طول تاریخ بسیار مورد هجوم، اشغال، جنگ قرار گرفته ولی هیچگاه مستعمره نبوده است.
کلاه پهلوی زمان قاجار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان در تولید پوشک و دسته بیل هم وابسته هستیم. تجهیزات مخابرات که بماند.
آقا خداوکیلی چرا هر چرت و پرتی رو سریعا چاپ میکنین.....ایران هیچ گاه مستعمره هیچ کشوری نبوده....تحت نفوذ بوده کشورهای غربی اعمال نفوذ کردن ولی مستعمره نبوده.....خواهش میکنم قبل چاپ یه بار متن رو مطالعه کنین
تابی جان کلاه معروف به کلاه پهلوی بر سر افراد داخل عکس بخوبی مشخص است . پس عکس مربوط به پس از زمان قاجار است.
آخییییییی فکر میکنید هنوز مستعمره نیستیم ! الهی!
نه که الان موبایل رو خودمون تولید میکنیم
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.