رهبر کره شمالی: در بدترین شرایط ممکن قرار داریم
رهبر کرهشمالی در جریان یک سخنرانی گفت که کشورش در بدترین شرایط ممکن قرار دارد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا، «کیم جونگ اون» رهبر کرهشمالی در جریان یک سخنرانی در جمع هزاران نفر از اعضای حزب حاکم، گفت که کشورش در بدترین شرایط ممکن قرار دارد.
خبرگزاری رسمی کرهشمالی اعلام کرد که سخنرانی کیم روز سهشنبه و خطاب به رؤسای واحدهای حزبی «حزب کارگر کرهشمالی» انجام شده است.
بنا بر اعلام این خبرگزاری، کیم در بخشی از سخنرانی خود گفت که بهبود سطح زندگی مردم حتی در بدترین شرایط ممکن که ما در آن قرار داریم و غلبه بر چالشهای عمده و گوناگون به فعالیت واحدهای حزبی بستگی دارد».
رهبر کرهشمالی از اعضای حزب حاکم خواست که مصوبات کنگره اخیر حزب حاکم را که در ماه ژانویه گذشته برگزار شد، اجرا کنند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
ما هم مثل شما هستیم. با این تفاوت که وضع اقتصاد کشور ما واقعا بد نیست اما مدیران نا کارامد و فاسد سبب شده اند که ثروت عظیم کشور در دست عده ای اندک جمع شود و زندگی های شاهانه افسانه ای داشته باشند و توده مردم هم برای خرید مرغ با قیمت اندکی کمتر در صف بایستند و کرونا بگیرند. البته بسیاری هم نمی توانند این مرغ به اضطلاح دولتی را بخرند. البته ما یک رییس جمهور داریم که هر روز سخنرانی می کند و از موفقیت دولتش می گوید. یک سال هم است که از جایش تکان نخورده است.
دیکتاتور
این چه حرفی است. کره شمالی الگوی جهان است و همه در حال هجوم بردن برای مهاجرت به این کشور هستند
كره شمالي همسايه چينه و از اون كشور وام و كمك گرفته. اينم نتيجش
حرفهاش شبیه اینجاست خخخخخخخخخخخ
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.