با ثبت ۵۴،۷۰۰ مورد جدید ابتلا
ترکیه رکورد ابتلای روزانه به کووید-۱۹ را شکست
سیر صعودی شمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در ترکیه همچنان ادامه دارد و این کشور روز چهارشنبه بالاترین نرخ ابتلای روزانه به این بیماری را ثبت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی صباح، سیر صعودی شمار مبتلایان به کووید -۱۹ در ترکیه روز چهارشنبه با ثبت ۵۴،۷۰۰ مورد جدید، رکورد نرخ ابتلای روزانه را در این کشور از زمان آغاز شیوع این بیماری شکست.
با ثبت این رقم جدید، شمار کل مبتلایان به کرونا در ترکیه تاکنون به رقم ۳.۶۳ میلیون نفر رسیده است.
این کشور همچنین ظرف ۲۴ ساعت گذشته ۲۷۶ مورد مرگ و میر ناشی از ابتلا به بیماری کووید -۱۹ را ثبت کرد که این بالاترین نرخ مرگ و میر در این کشور از زمان آغاز شیوع این بیماری است و تعداد کل قربانیان این بیماری را در ترکیه به رقم ۳۲ ،۹۴۳ نفر میرساند.
گفتنی است که موارد ابتلا به کرونا از زمان لغو تدریجی محدودیتهای کرونایی در ابتدای ماه مارس افزایش یافته است.
«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه هفته گذشته از تشدید محدودیتهای کرونایی از جمله بازگشت قانون منع تردد در روزهای پایانی هفته در مناطق پرخطر به همراه سایر تدابیر خبر داد.
وزیر بهداشت ترکیه نیز اعلام کرده است که گونه جهش یافته و بسیار مسری ویروس کرونا موسوم به کرونای انگلیسی عامل ابتلای ۷۵ درصد از مبتلایان جدید است.
تا امروز، بیش از ۴۰.۳۸ میلیون تست کرونا در ترکیه انجام شده است که در روز سه شنبه به تنهایی ۳۰۲،۱۰۸ تست کرونا انجام شد. جدیدترین ارقام نیز نشان میدهد که شمار بیماران بدحال این بیماری ویروسی ۲،۶۰۴ نفر است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
نگران نباشید به همت مسیولین ما همین روزها رکورد از ترکیه پس خواهیم گرفت
آنها که ترددهای نوروزی نداشتند مسئولان ما فقط ترددهای نوروزی مردم را عامل افزایش بیماران معرفی می کنند
مسافرت کاملا اشتباه بوده
ولی قابل توجه کسانی که مسافرت در ترکیه را با کیش مقایسه می کنند.
75 درصد مبتلایان گونه جهش یافته بودند.
ازیک طرف تعداد تست بالاست تا خوب هم واکسن زده اند
به یاری این مسولان با درایت و کارآمد و با همکاری مردم شریف ایران،دهان ترکیه رو به خاک میمالیم و خودمون جایگاه یک رو پس میگیریم!!
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.