آذری جهرمی فیلترینگ «کلاب هاوس» را تکذیب کرد
محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات با تکذیب شایعه فیلترینگ "کلاب هاوس" اعلام کرد: شبکه اجتماعی «کلابهاوس» فیلتر نشده است.

به گزارش «تابانک» به نقل از ایرنا، آذری جهرمی در گفت و گو در یکی از اتاق های کلاب هاوس در واکنش به این مساله گفت: کلاب هاوس فیلتر نشده و اختلالی در شبکه داخلی نیست.
وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات افزود: اختلالی که در شبکه مشاهده میشود مربوط به اپراتور همراه اول بوده و این مشکل در حال بررسی است.
وی افزود: صحبت درباره فیلتر این شبکه تشویش و شایعه است.
سید جمال هادیان رئیس روابط عمومی وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات نیز در این خصوص در توئیتر نوشت: گزارشهایی از اختلال کلابهاوس در یکی از اپراتورهای تلفن همراه کشور دریافت کردهایم اما هنوز تایید نشده و در حال بررسی آن هستیم. خبر مربوط به فیلتر این شبکه اجتماعی نادرست است.
«عبدالناصر همتی» رئیس کل بانک مرکزی نیز که پنجشنبه شب در یکی از اتاقهای گفتوگوی کلابهاوس حضور داشت به موضوع فیلتر شدن این شبکه اجتماعی اشاره کرد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.