آخرین خبرطنین فریاد استکبارستیزی در خیابان‌های ایران؛ میثاق با شهیدان، خروش ملت علیه آمریکا
6بازدید

شکایت رسمی استقلال از داور بحرینی بازی با الدحیل

باشگاه استقلال به صورت رسمی از داور بازی با الدحیل شکایت کرد

به گزارش تابناک ورزشی، استقلال که در بازی رفت مقابل الدحیل قطر هم از داوری متضرر شده بود و معتقد به اعلام نشدن حداقل یک پنالتی به سود خود بود، بار دیگر از داور بازی با الدحیل این بار در دور برگشت شکایت کرده است.

 به نقل از رسانه رسمی باشگاه استقلال، بعد از داوری ضعیف در دیدار برگشت برابر الدحیل قطر باشگاه استقلال شکایت خود را از داور این بازی محمدتقی الجعفری بحرینی، رسما تحویل مقامات ای اف سی داد.

بامداد امروز تیم های استقلال و الدحیل به مصاف هم رفتند که این دیدار در نهایت با نتیجه دو بر دو به اتمام رسید. آبی ها به پنالتی که برای تیم الدحیل گرفته شد به شدت معترض بودند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۲/۰۵ ۱۵:۲۲

داور عرب همین است

حامد بازرگان۱۴۰۰/۰۲/۰۵ ۱۲:۴۹

با عرض سلام ... این هم داور شیعی اهل بحرین . اسمش هم محمد تقی الجعفری واقعا خنداور است .

م.ح۱۴۰۰/۰۲/۰۵ ۱۰:۵۶

آیا به پنالتی خودشون هم معترض هستن؟؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۲/۰۵ ۰۸:۲۵

ناداوری آشکار در بازی فولاد هم بود.
راه کاری موثرتری وجود دارد.
به آرشیوها دسترسی دارید؟ پروژه ای را استارت بزنید. از هر بازی، کلیپی کوتاه از ناداوری ها تهیه کنید و در یک کانال یوتیوب به اشتراک بگذارید. ضمنا، انجام این پروژه کار هر بچه ای ای نیست به گرافیست، متخصص موسیقی دی جی، متخصص تبلیغات اینترنت و ... نیاز دارید.

ناشناس۱۴۰۰/۰۲/۰۵ ۱۳:۵۴

..باشه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.