آخرین خبرجهش شاخص کل بورس پس از ۳ روز افت متوالی/ ۴.۵ همت پول حقیقی به بازار برگشت
0بازدید

نابودی سریع کرونا با قرارگیری در معرض گرما

تحقیقات نشان می دهد قرارگیری در معرض دمای بالا می تواند ویروس را خنثی کند و از آلوده شدن یک انسان دیگر پیشگیری کند.

نابودی سریع کرونا با قرارگیری در معرض گرما

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از ساینس دیلی، محققان دانشگاه تکزاس یک سیستم آزمایشی طراحی کرده اند که نشان می‌دهد قرار گرفتن کروناویروس در معرض دمای بسیار بالا، حتی کمتر از یک ثانیه، می‌تواند برای خنثی سازی ویروس کافی باشد به طوری که دیگر نمی‌تواند میزبان انسانی دیگری را آلوده کند.

استفاده از گرما برای خنثی سازی کووید ۱۹ قبلاً به اثبات رسیده بود، اما در مطالعات قبلی دما از هرجایی از یک تا ۲۰ دقیقه اعمال می‌شد که این مدت زمان یک راه حل عملی نیست.

اکنون تیم تحقیق نشان داده اند که عملیات حرارتی در مدت زمان کمتر از یک ثانیه ویروس کرونا را کاملاً غیرفعال می‌کند که می‌تواند یک راه حل احتمالی برای کاهش انتشار مداوم کووید ۱۹، به ویژه از طریق انتقال هوا باشد.

«آروم هان»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «ما در آزمایشات خود مشاهده کردیم اگر محلول آلوده به کروناویروس حدود نیم ثانیه تا حدود ۷۲ درجه سانتیگراد گرم شود مقدار ویروس موجود در محلول ۱۰۰ هزار برابر کاهش می‌یابد که برای خنثی سازی ویروس و جلوگیری از انتقال آن کافی است.»

این عملیات حرارتی نه تنها یک راه حل کارآمد برای جلوگیری از گسترش کووید ۱۹ از طریق هوا است، بلکه امکان اجرای این روش در سیستم‌های موجود مانند سیستم‌های گرمایشی، تهویه و تهویه مطبوع را نیز فراهم می‌کند.

همچنین می‌تواند در مورد سایر ویروس‌ها مانند ویروس آنفلوانزا که از طریق هوا پخش می‌شوند نیز بکار گرفته شود.

هان و همکارانش انتظار دارند که این روش غیرفعال کردن با حرارت به طور گسترده‌ای قابل استفاده بوده و تأثیر جهانی واقعی داشته باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۲/۱۱ ۱۴:۴۹

پس ماسک یکبار مصرف تون رو با اطو بخار حرارت بدید تا ضد عفونی بشه و دوباره استفاده کنید.

ناشناس۱۴۰۰/۰۲/۱۱ ۱۴:۲۰

واله ما یه ساله داریم میگیم هواسازا و فن کوئل ها رو خاموش کنن و با بخاری و شوفاژ محل رو گرم کنن تا ویروسا کشته بشن ولی کو گوش شنوا

ناشناس۱۴۰۰/۰۲/۱۱ ۱۳:۴۲

این طرح من از دو سال پیش بود که الان آمریکاییا بهش پی بردن

ناشناس۱۴۰۰/۰۲/۱۱ ۱۲:۰۵

احسنت عالی بود

ناشناس۱۴۰۰/۰۲/۱۱ ۱۱:۵۹

پس چرا توی دمای بالای پنجاه درجه جنوب ایران این همه قربانی گرفت؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۲/۱۱ ۱۰:۰۶

ممنون بسیار عالی بود

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.