با نزدیک شدن به اواسط بهار،برداشت و فرآوری چای در مزارع استان گیلان آغازشده است.فرق چای بهاره با چای تابستانه و چای پاییزه در این است که چای برداشت شده از باغات شمال کشور در فصل بهار از یک تلخی و طعم گس بیشتری نسبت به چایهای تولید شده در فصل تابستان و چای پاییزی برخوردار است گیلان و مازندران ۵۵هزار خانوار چایکار و ۲۵هزار هکتار باغ چای دارد و نود درصد چای کشور در استان گیلان تولید میشود تصاویر زیر برداشت چای در شهرستان رودسر و فرآوری آن در کارخانه می باشد./ امید رجبی پور
کد خبر: ۱۰۵۰۶۰۱
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۰ 08 May 2021