آخرین خبرواکنش جنجالی وزیر آموزش‌وپرورش به کارت زرد مجلس
0بازدید

تناقض در اظهارات مسئولین درباره آمادگی دربرابر زلزله

در حالی که دبیرکل هلال احمر اعلام کرد به اندازه یک محله هم برای وقوع زلزله امکانات نداریم، اما رئیس هلال احمر گفت که توان مقابله با زلزله ۷ ریشتری را داریم.

تناقض در اظهارات مسئولین درباره آمادگی دربرابر زلزله

به گزارش تابناک به نقل از فارس، کریم همتی، رئیس جمعیت هلال احمر در پاسخ به این پرسش که «برای زلزله احتمالی در تهران چقدر آمادگی دارید؛ با توجه به اینکه دبیرکل جمعیت هلال احمر گفته بود که اگر زلزله‌ای اتفاق بیفتد به اندازه یک محله امکانات نداریم؟»، گفت:نه، این طور نبود؛ بلکه صحبت دبیرکل درباره این بود که اگر زلزله ۹ ریشتری اتفاق بیفتد.

وی ادامه داد:اکنون آمادگی ما آمادگی مناسبی است. استحضار دارید هر مقداری که شدت خرابی‌ها بیشتر باشد و گسترده وسیع تری در بر گیرد از دست یک ارگان کاری بر نمی‌آید.

رئیس جمعیت هلال احمر ابراز داشت:، اما جمعیت هلال احمر برای همه بحران‌های محدود در نقاط مختلف کشور و حتی زلزله ۷ ریشتری هیچ مشکلی ندارد و در ساعات اولیه هم می‌توانیم به خوبی اداره کنیم؛ اما آرزو می‌کنیم اتفاق گسترده‌ای در جایی مثل تهران نیفتد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.