آخرین خبرحمایت ایران از ابتکارات صلح رئیس‌جمهور چین
4بازدید

قطعی ۴ ساعته برق در ارومیه

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان‌غربی گفت: امروز برق مناطق مختلف سطح شهر ارومیه به صورت متناوب به مدت ۴ ساعت قطع خواهد شد.

قطعی ۴ ساعته برق در ارومیه

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما، اکبر حسن بگلو افزود: با توجه به افزایش دمای هوا و مصرف برق در بخش خانگی و تجاری، احتمال بروز خاموشی در برخی از مناطق وجود دارد.

وی ادامه داد: از هموطنان درخواست می‌شود تا با کاهش ۱۰ درصدی در مصرف برق، صنعت برق را در تأمین برق مطمئن و پایدارِ تمام نقاط کشور یاری کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان‌غربی گفت: مردم برای اطلاع از ساعات خاموشی برق در منطقه خود به سایت شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی مراجعه کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۴ ۱۲:۵۶

ول کنید بابا برق به چه دردمون می خوره. هر وقت اومد اومد نیومد هم بهتره پول قبضمون کم میشه.ما که دیگه آب از سرمون گذشته حالا یه وجب یا ...

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۴ ۱۲:۰۸

چرا برق ساختمون بورس و سروراش قطع نمیشه مردم کمتر بدبخت بشن

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۴ ۱۱:۲۸

مگر نمبیند که دادستان همدان امر فرموده برق قطع نشود لابد ارومیه دادستان فهیمی مانند داستان همدان که همه چیز بلد است و با یک نامه مشکل گشائی میفرمایند ندارد .
قطعا اگر همه استانها مانند همدان دادستان داشته باشند و وزارت نیرو هم مطیع حضرات آنوقت برای همیشه با انفجار شبکه و نیرو گاهها کشور یکبار از داشتن برق محروم میشود و دیگر نیاز به خاموشی نخواهد شد و دادستان ها هم راحت بگیرند بخوابد.

سعید۱۴۰۰/۰۳/۰۴ ۱۲:۱۷

نباید فراموش کرد عدم ایجاد ظرفیتهای جدید تولید برق علل خاموشیها است مگر در کشورهای جنوب خلیج فارس هوا بدتر از اینجا نیست چرا قطعی ندارندچون همه ساله ظرفیت تولید برق را بالاتر از نیاز پیش بینی میکنند؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.