آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
5بازدید

اولین جلسه کمیته "دوستی مراکش - رژیم صهیونیستی"

اولین جلسه کمیته دوستی اسرائیل - مراکش روز سه‌شنبه با مشارکت عبدالرحیم بیوض، مدیر دفتر تماس مراکش در اراضی اشغالی در رستوران مراکشی در شهر قدس برگزار شد.

اولین جلسه کمیته "دوستی مراکش - رژیم صهیونیستی"
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از خبرگزاری فلسطینی معا، در این دیدار مئیر بن شبات، رئیس شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، نامزد سابق پست رئیس اسرائیل یعنی مریم پرتز، سام بن شاطریت، رئیس کمیته دوستی و رئیس فدراسیون جهانی یهودیان مراکش و هشام بن مخلوف، سرکنسول افتخاری فدراسیون جهانی در مراکش حضور داشتند.

این کمیته به ابتکارعمل رئیس فدراسیون جهانی یهودیان مراکش یعنی سام بن شاطریت بعد از توافق عادی سازی روابط بین مراکش و اسرائیل با هدف تقویت روابط دو طرف و پیشبرد طرح‌ها و همکاری در زمینه‌های مختلف شکل گرفت.

در چارچوب این جلسه توافق شد همایش فکری کوچکی به ریاست الی ارتسی، عضو کمیته برگزار شود که به تقویت افکار و راه‌های عملی خواهد پرداخت. آن‌ها در ادامه توافق کردند کمیته در روز استقلال مراکش تشکیل جلسه دهد.

همچنین توافق شد یک هیئت اسرائیلی اکتبر به مراکش سفر کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.