آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

اوکراین ۱۰ فرد و نهاد روسیه را تحریم کرد

مقامات اوکراین روز جمعه از تحریم ۶ فرد و ۴ نهاد روسی به بهانه دست داشتن در طراحی و توسعه یک ویروس رایانه‌ای که زیرساخت‌های این کشور را هدف قرار داده است، خبر دادند.

به گزارش تابناک به نقل از شبکه خبر. به نقل از آناتولی، «آلکسی دانیلوف» رئیس شورای دفاع و امنیت ملی اوکراین در یک کنفرانس خبری که پس از نشست این شورا برگزار شد، با اعلام وضع تحریم‌های جدید علیه ۱۰ فرد و نهاد روسی مدعی شد که افراد و نهاد‌های تحریم شده در حمله‌های سایبری به زیرساخت‌های اوکراین دست داشته‌اند.

وی همچنین افراد و نهاد‌های تحریم شده را متهم کرد که به سرویس‌های اطلاعاتی روسیه وابسته هستند. دانیلوف همچنین در توجیه علت وضع این تحریم‌ها مدعی شد که ایالات متحده نیز پیش‌تر این افراد و نهاد‌ها را در فهرست سیاه قرار داده بود!

شورای دفاع و امنیت ملی اوکراین همچنین دو تاجر میلیاردر اوکراینی به نام‌های «دمیتری فیرتاش» و «پاول فاکس» را به دلیل همکاری با صنایع دفاعی روسیه و کسب امتیاز تولید هیدروکربن به طور غیرقانونی تحریم کرده است.

گفتنی است که از زمان الحاق شبه جزیره کریمه به روسیه در سال ۲۰۱۴، روابط مسکو- کی‌یف رو به تیرگی گرائیده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.