آخرین خبردست رد روبیو بر سینه ترامپ زده شد
1بازدید
۱

آزادی دانشجویان نیجریه‌ای با پرداخت پول توسط خانواده‌ها

یک مقام نیجریه‌ای روز جمعه اعلام کرد آدم ربایان پس از دریافت پول از خانواده‌ها، شش دانشجو و دو مقام را آزاد کردند.

آزادی دانشجویان نیجریه‌ای با پرداخت پول توسط خانواده‌ها

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از "رویترز"، ماه گذشته افراد مسلح با یورش به دانشکده صنعتی واقع در ایالت کادونا، دانشجویان به همراه کادر اداری آن را ربوده و یک دانش آموز را به ضرب گلوله کشتند.

عبدالله شاهو سخنگوی این دانشکده گفت: دانشجویان و کادر اداری در یک مکان نامشخص آزاد شده‌اند. آزادی آن‌ها پس از مذاکره والدین با آدم ربایان و پرداخت پول به آن‌ها میسر شده است.

یکی از والدین که فرزندشان در میان افراد آزاد شده است گفت: مهم نیست که ما چقدر پول پرداخت کردیم. آنچه اهمیت دارد این است که آن‌ها آزاد شده‌اند.

از ماه دسامبر سال گذشته تاکنون افراد مسلح به حداقل ۱۰ موسسه آموزشی حمله و حدود هزار دانشجو و دانش آموز را ربوده‌اند.

هفته پیش بود که افراد مسلح ۱۴۰ دانش آموز را از مدرسه‌ای در شمال غربی نیجریه ربودند.

باندهای جنایتکار مسلح اغلب برای غارتگری، سرقت احشام و باج خواهی به شمال غربی و مرکز نیجریه حمله می‌کنند، اما حملات به مدارس و مراکز آموزشی نیجریه از ابتدای سال جاری افزایش یافته است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۹ ۰۸:۳۱

اللهم فک کل اسیر

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.