آخرین خبرآیت‌الله وحید خراسانی در بیمارستان‌ بستری شد
4بازدید

آتش سوزی در فرودگاه المثنی بغداد مهار شد

آتش سوزی در فرودگاه نظامی المثنی بغداد، جایی که بخشی از موشک‌ها و سلاح‌ها را در خود جای داده است پیش از وقوع یک فاجعه مهار شد.

آتش سوزی در فرودگاه المثنی بغداد مهار شد
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، مدیریت دفاع مدنی عراق اعلام کرد امروز (شنبه) آتش در یک کانتینر حاوی تجهیزات برقی مستهلک رخ داد که نیرو‌های آتش نشان دفاع مدنی عراق به سرعت وارد عمل شدند. این کانتینر در مجاورت کانتینر‌های حاوی تجهیزات نظامی و موشک‌های متوسط در داخل فرودگاه المثنی بود که با سرعت عمل نیرو‌های دفاع مدنی، آتش مهار شد.

اطلاعیه مدیریت دفاع مدنی عراق حاکی است که این آتش سوزی تلفات و صدمات انسانی در پی نداشت.

این دومین بار در دو هفته گذشته است که فرودگاه نظامی المثنی دچار آتش سوزی می‌شود.

در عراق طی هفته‌های گذشته، ده‌ها مورد آتش سوزی از باغ‌ها و نخلستان‌ها گرفته تا مراکز بیمارستانی و اداری و منازل گزارش شده است که شدیدترین آن آتش سوزی در بیمارستان الحسین (ع) شهر الناصریه در استان ذی قار بود که بر اساس آمار رسمی بیش از ۶۰ کشته و ۱۰۰ مصدوم به جا گذاشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.