آخرین خبرسوخو ۳۵ ایران؛ مشخصات کامل، سرعت، برد، رادار و تسلیحات این جنگنده
4بازدید

کرونا در خوزستان بیداد می‌کند

استاندار خوزستان با اشاره به شرایط سخت مجموعه بهداشت و درمان در این پیک کرونا گفت: از همه خیران و نیکوکاران و مومنان تقاضا می‌کنیم که در این برهه سخت به مجموعه بهداشت و درمان و طرح شهید سلیمانی در استان خوزستان کمک مومنانه داشته باشند.

کرونا در خوزستان بیداد می‌کند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، قاسم سلیمانی‌دشتکی در پایان نشست کمیته پشتیبانی قرارگاه حضرت امیرالمومنین (ع) که شنبه شب با حضور نماینده ولی فقیه در خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: وضعیت کرونا در استان خوزستان بیداد می‌کند و خوزستان از لحاظ تعداد بیماران بستری و فوتی، شرایط خوبی ندارد.

وی افزود: به همین جهت از مدیران شرکت‌های بزرگ اقتصادی و صنعتی در استان خوزستان دعوت کردیم و خدمت نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه اهواز بودیم و از این مدیران خواستیم در بخش‌های مختلف به ما کمک کنند.

استاندار خوزستان بیان کرد: این کمک‌ها در سه بخش پیش‌بینی شد یکی در بخش کمک‌های مومنانه به اقشار ضعیف جامعه، یکی کمک به قرارگاه طرح شهید سلیمانی جهت تامین اتومبیل و سایر ملزومات و یک بخش هم برای کمک به مجموعه علوم پزشکی استان خوزستان در نظر گرفتیم که نیازهای خود از جمله کپسول اکسیژن، ماسک، محلول ضد عفونی و سایر لوازم حفاظت شخصی و دیگر امکانات پزشکی را تامین کنند.

وی افزود: خوشبختانه شرکت‌ها اعداد و ارقام خوب و مناسبی را تقبل کردند و ان‌شاءالله این کمک‌ها ساماندهی و توزیع خواهد شد.

سلیمانی‌دشتکی گفت: از همه خیران و نیکوکاران و مومنان تقاضا می‌کنیم که در این برهه سخت به مجموعه بهداشت و درمان و طرح شهید سلیمانی در استان خوزستان کمک مومنانه داشته باشند.

وی تصریح کرد: هم‌اکنون در بیمارستان‌های استان خوزستان در بخش تخت‌های آی‌سی‌یو ۴۵۰ نفر بستری هستند و در تخت‌های عادی هم حدود ۲۱۰۰ بستری داریم و از همه مردم تقاضا می‌کنم هر کس که می‌تواند کمک مالی داشته باشد، به علوم پزشکی و طرح شهید سلیمانی کمک کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۴ ۱۰:۴۶

راهش واکسن خوبه که متاسفانه نداریم و دیر اقدام شد.خیلی ها بعلت بیمار شدن نمیتونن واکسینه بشن

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۴ ۱۰:۰۴

عزیزم عزاداری ها رو مخصوصا تو لشکرآباد جمع کنید خودش درست میشه ، شما هم خدا رو می خواین و هم خرما رو

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۴ ۰۹:۳۵

اگر واقعا کرونا در خوزستان بیداد می کند پس این همه مسافر محترم خوزستانی در جاده های کشور و به ویژه مسیر مشهد مقدس چه کار میکنند!!! سفرهای جمعی با اتوبوس، مینی بوس و خودروهای سواری...

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۴ ۰۹:۳۴

عادت به گدایی

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.