آخرین خبرجمله معنادار ترانه علیدوستی در وداع با پدرش
5بازدید

مراسم نخست وزیر ایتالیا و 6 فاحشه برزیلی

یکی از این زنان که در مهمانی برلوسکونی شرکت داشته، افشا کرده که نخست‌وزیر ایتالیا برای هر یک از آنها مبلغ 900 یورو به عنوان دستمزد پرداخت کرده و حتی به آنها وعده داده تا در صورت سفر به ایتالیا، از آنها برای حضور در یکی از شبکه‌های تلویزیونی خصوصی خود دعوت به همکاری کند.

نخست‌وزیر ایتالیا که برای دیداری رسمی در برزیل به سر می‌برد، با دعوت از شش فاحشه برزیلی به هتل محل اقامت خود، بار دیگر خبرساز شد.

به گزارش شبکه ایران، سیلویو برلوسکونی نخست‌وزیر هوسران ایتالیا که برای دیداری رسمی به برزیل سفر کرده بود، با دعوت از شش رقاص و فاحشه برزیلی و پذیرایی از آنها در محل اقامت خود، بار دیگر خبرساز شد.

روزنامه دیلی‌تلگراف در این زمینه آورده است: نخست‌وزیر 73 ساله ایتالیا در جریان سفر به برزیل که در آن با داسیلوا رییس‌جمهور و برخی بازرگانان برزیلی دیدار داشت، دیداری ویژه نیز با 6 فاحشه برزیلی داشته است.

یکی از این زنان که در مهمانی برلوسکونی شرکت داشته، افشا کرده که نخست‌وزیر ایتالیا برای هر یک از آنها مبلغ 900 یورو به عنوان دستمزد پرداخت کرده و حتی به آنها وعده داده تا در صورت سفر به ایتالیا، از آنها برای حضور در یکی از شبکه‌های تلویزیونی خصوصی خود دعوت به همکاری کند.

دفتر نخست‌وزیر ایتالیا با رد این موضوع اعلام کرده که نخست‌وزیر این کشور توسط گروهی از هنرمندان و رقاصان محلی در جریان مدت اقامت خود سرگرم شده است اما یکی از همین زنان تاکید داشت که آنها مراسم خاصی را برای نخست‌وزیر هوسران ایتالیایی تدارک دیده بودند.

دفتر نخست‌وزیری ایتالیا ضمن تکذیب ادعاهای این زنان برزیلی اعلام کرده که این ادعاها برای جلب نظر افکار عمومی مطرح شده است.

همسر برلوسکونی به دلیل رفتارهای غیراخلاقی نخست‌وزیر ایتالیا، حدوداً یکسال پیش از وی جدا شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۱۳ ۱۵:۲۳

کشور دوست و برادر برزیل را با این الفاظ نامناسب خراب نکنید ضمناً تیم فوتبال برزیل به جمع 4 تیم اول صعود کرد که اسنادش هم موجوده!

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۱۳ ۱۴:۱۶

تیترتون غیر حرفه ایی بود

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۱۳ ۱۳:۴۸

چه مشکلی از شما حل میشود - به یاد بیاور دانشجوی بیچاره ای را که به خاطر فاش نمودن اسرار یکی از همین مسلمانان واقعی به 10 سال زندان محکوم شد- حاجی آقا هم تبعید شد

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۱۳ ۱۱:۱۹

اگه راسته عكس بذارين

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۱۳ ۱۱:۰۲

کی بود میگفت ما با برزیل مشترکات فرهنگی داریم؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۱۳ ۱۰:۰۶

باز خيلي مرد است كه علني اين كارهارا ميكنه تو مملكت ما كه مردهاي غيرتمندمان با داشتن زن و فرزند و كلي ادعاي مسلماني دنبال زن هاي....هستند .

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۱۳ ۰۹:۵۷

با اين سن وسال نشان ميدهد که دود از کنده بلد ميشود

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۱۳ ۰۹:۲۴

چشم لولا داسیلوا روشن!!!

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۱۳ ۰۸:۴۲

فرق رقاصه با فاحشه از زمين تا آسمان است

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۱۳ ۰۸:۲۲

زبانت را گاز بگیر مگر در کشور دوست وبرادر(برزیل) فاحشه هست؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۱۳ ۰۸:۱۱

*پيرانه سرم عشق جواني به سر افتاد...
*سر پيري و معركه گيري...

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۱۳ ۰۷:۵۸

بی تربیت ها. این هم شد خبر؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۱۳ ۰۷:۵۳

همسر برلوسکونی به دلیل رفتارهای غیراخلاقی نخست‌وزیر ایتالیا، حدوداً یکسال پیش از وی جدا شده است
اطلاع دقیق دارین نه؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۱۳ ۰۷:۵۲

ما چكار كينيم اين هم خبر ي بود دادي !!!!!!!زكي

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۱۲ ۲۱:۴۰

چرا این خبر به این مهمی بدون عکسه!

ايراني۱۳۸۹/۰۴/۱۲ ۱۷:۵۵

يكي نيست بهش بگه آخه پيرمرد ، خجالت نمي كشي ؟ هر روز يك خبر اينچنيني درباره تو پخش ميشه ! حيا كن !!!

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۱۲ ۱۷:۵۲

بهتر است بنويسيد رقاصه هاي محلي و از نام بردن الفاظ ركيك مثل ... خوداري شود

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.