آخرین خبرسپاه: انهدام و رهگیری و یک فروند پهپاد MQ1 در قشم
3بازدید
۰

فرار اتلتیکو از باخت خانگی با گل‌بخودی وقت‌اضافه

در آخرین بازی از هفته سوم لالیگا، بامداد امروز (دوشنبه) تیم فوتبال اتلتیکومادرید در خانه خود ورزشگاه واندامتروپولیتانو میزبان ویارئال بود که این بازی با تساوی 2 -2 خاتمه یافت.

در این بازی ویارئال در دقیقه 52 با گلزنی مانو تریگروس پیش افتاد. 4  دقیقه بعد لوئیس سوارس گل تساوی را برای قهرمان فصل گذشته لالیگا به ثمر رساند اما گلی که آمائو دانجوما در دقیقه 74 برای ویارئال زد دوباره ویارئال را پیش انداخت. قهرمان فصل گذشته لیگ اروپا تا دقیقه پنجم وقت‌‌های تلف شده نیمه دوم برنده میدان بود تا اینکه مدافع میانی‌اش آیسا مندی به اشتباه دروازه خودی را باز کرد تا بازی دوباره به تساوی کشیده و امتیازات میان دو تیم تقسیم شود.

با این نتیجه اتلتیکومادرید که در دو هفته قبلی رقابت‌ها موفق به کسب پیروزی شده بود، برای اولین بار در این فصل در کسب پیروزی ناکام ماند. و با 7 امتیاز در رده پنجم جدول قرار گرفت. ویارئال اما با کسب سومین تساوی متوالی‌اش با 3 امتیاز در رده یازدهم جدول ایستاد.

 

پیش از این مسابقه ، بارسلونا در زمین خود موفق شده بود با نتیجه ۲ بر یک برابر ختافه به پیروزی برسد و موقتا به رده چهارم جدول صعود کند.

در این دیدار، سرخی روبرتو در دقیقه ۲ و ممفیس دپای در دقیقه ۳۰ برای میزبان گلزنی کردند و ساندر رامیرز در دقیقه ۱۸, تنها گل تیم مادریدی را به ثمر رساند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.