آخرین خبردستور وزیر دفاع برای ارتقای معیشت نیروهای مسلح
5بازدید
۱

سونامی کرونا در آذربایجان‌غربی/ فوت ۴۱ نفر در یک روز

در شبانه روز گذشته هزار و ۴۸۷ بیمارجدید مبتلا به کرونا در استان شناسایی و از این تعداد ۴۰۴ نفر در مراکز درمانی استان بستری شدند.

سونامی کرونا در آذربایجان‌غربی/ فوت ۴۱ نفر در یک روز


به گزارش تابناک، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی آذربایجان غربی، از افزایش تعداد فوتی های بیماران کرونا در استان خبر داد.

جواد آقازاده در گفت و گو با ایلنا، بیان کرد: در شبانه روز گذشته هزار و ۴۸۷ بیمارجدید مبتلا به کرونا در استان شناسایی و از این تعداد ۴۰۴ نفر در مراکز درمانی استان بستری شدند.

آقازاده مجموع مبتلایان بستری شده کرونایی در استان را ۲ هزار و ۱۲۳ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۲۸۳ بیمار در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری و ۷۵ بیمار هم به دستگاه تنفس مصنوعی وصل هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی آذربایجان غربی افزود: در شبانه روز گذشته با فوت ۴۱ بیمار دیگر، در استان مجموع قربانیان کرونا در استان به ۵ هزار و ۵۵۵ نفر رسید.

وی ادامه داد: ارومیه با ۱۵۹، خوی با ۵۱ و مهاباد با ۳۸بیمار جدید، بیشترین تعداد بستری را دراستان داشتند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۱۰ ۱۴:۵۵

آقا والا فلج شدیم رفت پی کارش! چقدر تعطیلی؟ چقدر علافی؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.